IPhone'u günde 2 kere şarj etmek zarar verir mi?

@pwleredal hocam sizi etiketlemek istedim öncelikle.

Arkadaşlar günde iki kere 80-90 civarına şarj ediyorum, oyun oynuyorum, Reels izliyorum vesaire fakat aklımı karıştıran şu: Ekran saatimi biraz kısabilirsem günde 1 şarj götürür gibime geliyor. Bu oyun oynarak kullanmak falan problem çıkarır mı? Pil sağlığını hızlı düşürür mü? Sizce nasıl yapmalıyım?

Cihaz: 12 Pro Max.
Pil: %91

Sadece pil ömrünü biraz daha hızlı bitirir onun haricinde bir sorun olmaz.

Anladım sağ olun hocam, son olarak şu sorum olacak. iOS 17 çıkıyor ve ben her zaman yeni güncellemeleri yapan birisiyimdir. Telefon ve bilgisayarda, bu yavaşlatma olayı bariz rahatsız eder mi? Çünkü çok da eski bir telefon değil, daha 3-4 yılı var gibi duruyor. Sizce ne zaman yapılmalı iOS 17, çıktığı gibi mi? Yoksa çıktıktan 15-20 gün sonra mı?
Kanka elindeki telefon iphone 12 şuanda yeni bir telefon, istediğin güncellemeyi yükle 3-4 yıl içinde gözle görülebilir bir yavaşlama olmaz fakat belirli bir süre sonra herşeyin ömrü olduğu gibi iphone 12 desteğide kesilicek.

@pwleredal hocam sizi etiketlemek istedim öncelikle.

Arkadaşlar günde iki kere 80-90 civarına şarj ediyorum, oyun oynuyorum, Reels izliyorum vesaire fakat aklımı karıştıran şu: Ekran saatimi biraz kısabilirsem günde 1 şarj götürür gibime geliyor. Bu oyun oynarak kullanmak falan problem çıkarır mı? Pil sağlığını hızlı düşürür mü? Sizce nasıl yapmalıyım?

Cihaz: 12 Pro Max
Pil: %91
Kafana takmana gerek yok. Bataryanın ömrü illa ki sona erecek. 20-100 şarj et, şarjda iken cihazı kurcalama. Pil sağlığı %80 altına düşünce değiştir geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı