iPod Touch 4.Nesil " Etkinleştirme Gerekli" Hatası

ravenas

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2012
Mesajlar
8
Merhabalar , benim bir sorum olacaktı. Bende ipod touch 4.nesil var ve içine ios 6.1.3 yüklemiştim ama resmi sürüm değil. Yani daha çıkmasına 1-2 gün falan varken ben netten buldum yükledim ve bu zamana kadar sorunsuz geldi tabiki de düne kadar. Dün ipod'u aldım baktım ekranda " etkinleştirme gerekli" yazıyor , tuş kilidini açtım wi-fi seçin diyo. Onu da seçtim, ilerledim, sonra "ipod etkinleştiriliyor " dedi. Bekledim ve bir yazı geldi karşıma aynen şu: " This device is not registered as part of the İphone Developer Program. If you are a member of the Program , please register your device in the @@url@@." Karşıma bu hata çıkıp duruyor.

Cihazı kurtarma moduna alıp ios 6.1.3 resmi yazılım yükledim itunes'den ama o da hata verdi cihazı tanımadı. Hata nedir acaba neden böyle olmuştur ve çözümü nedir?
 
Hallettim sağolun önce yüklemedi sonra tekrardan kurtarma moduna girip bu sefer resmi ios 6.1.3 yükledi şuan açıldı cihaz yeni alınmış gibi sıfırdan kurulum yaptı sorunsuz şuan teşekkürler :)
 
Orjinal IPSW yi indir. Cihazı DFU moduna al. Bilgisayarına bağlı olsun. iTunes'u aç. Restore gelecek. Shift e basırak ona tıkla. İndirdiğin IPSW yi göster. Yükleme başlasın.
 
Iphone , Ipad , AppleTV , Ipod , Macbook Pro gibi ürünleri olan arkadaşlar iPhonedo - YouTube adresinden merak ettikleri soruların cevaplarını bulabilirler. Ürün incelemeleri , kutu açılımları ve komik anlatımı ile beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendileri Ipad de Garageband uygulaması ile MFÖ-Bodrum Bodrum şarkısını da çalarak Ipad ile müzik yapan ilk Türk olmuştur.

Bodrum Bodrum - iPhonedo - YouTube
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı