iPod Touch 6 Çıkmayacak mı ?

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Arkadaşlar, iPhone 6 çıktı fakat iPod 6'dan ses seda yok. Acaba hiç çıkmayacak mı? İphone çıkmadan önce tahmini görüntüler falan sızdırılmıştı. Fakat iPod için böyle birşey yok internette. Bende çıkmayacağını düşünüyorum bu yüzden. Çıkarsa eğer tahminen ne zaman tanıtılır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir iPod çıkarsa sizce ne zaman çıkar ?
Bu arada sizce iPod5'i almalı mıyım şimdi ?
Kullandığınız telefonun marka ve modeline göre karar vermelisiniz. Eğer yüksek donanıma sahip cihazınız varsa, tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Alırsanız da pişman olacağınızı sanmıyorum. Zarif görünümüyle harika bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Kullandığınız telefonun marka ve modeline göre karar vermelisiniz. Eğer yüksek donanıma sahip cihazınız varsa, tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Alırsanız da pişman olacağınızı sanmıyorum. Zarif görünümüyle harika bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Lumia 625 kullanıyorum. Yeni güncellemeyle gelen hatalar beni sinir etmeye başladı . Ayrıca ön ve arka kamera berbat . 0.3mp ön kamera ile selfie yapılmıyor. iPod alırsam çok rahatlayacağım. Ön kamerası çok iyi zaten , arka kamerası da 5mp fakat çok iyi çekiyor. Eğer alırsam şuan ki telefonumu sadece whatsapp ve alo demek için kullanacağım . Kısacası iPod işimi görür diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı