iPod vs Apple Watch vs iPhone 6+ vs AirPods

AGjesurzz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
3000 liram var ve yukarıdaki dört ürün arasında kaldım hangisini almalıyım?
Hangisini alırsam başka bir ürün daha alabilirim?
Mesela iPod aldım ve yanında AirPods alabilir miyim?
Ucuza bulup nasıl karlı çıkabilirim?
Şimdiden sağ olun.

Merhaba,
3000 liram var ve yukarıdaki dört ürün arasında kaldım hangisini almalıyım?
Hangisini alırsam başka bir ürün daha alabilirim?
Mesela iPod aldım ve yanında AirPods alabilir miyim?
Ucuza bulup nasıl karlı çıkabilirim?
Şimdiden sağ olun.
Hepsi farklı ürünler neye ihtiyacınız varsa onu alın.

iPhone 6 Plus eski bir cihaz. iPod almak mantıklı değil. AirPods alabilirsin. Şu an ne kullanıyorsun? Bağımsız ürünler.

Herhangi bir iPhone telefonunuz yoksa Apple Watch'a gerek yok. Şu an kullandığınız telefon nedir? Kulaklık ihtiyacınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne amaçla kullanacaksınız? Görüşme içinse iPod'a SIM kart takılmıyor. Sadece müzik amaçlı ise iPod + AirPods alın. iPhone 6+ eski bir cihaz, bütçeyi arttırıp SE 2. nesil alabilirsiniz.

Ne amaçla kullanacaksınız? Görüşme içinse IPod'a SIM kart takılmıyor. Sadece müzik amaçlı ise iPod + AirPods alın. iPhone 6+ eski bir cihaz, bütçeyi arttırıp SE 2. nesil alabilirsiniz.

Yazılım geliştirme, ders, aileye ulaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 Plus'a geçmene gerek yok. Şu an kasan bir cihaz. Apple Watch alırsan kullanamazsın. AirPods Android ile güzel çalışmıyor. iPod niye alasın? Yazılım geliştirmek istiyorsan Watch senin işine yaramayacaktır. Ders istiyorsan telefon bakabilirsin fakat elinde zaten bir telefon var. Bütçen nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı