Bende de en başta öyleydi biraz araştırdım düzelttim. Freesycn gsycn bu özelliği kapat öncelikli olarak monitör panelinden. Bide araştır yeni monitör aldım ekran yanıp sönüyor falan diye. Şuan bi sıkıntım yok miss gibiDostum senin aldın monitörü aldım ancak VARİABLE Refresh rate açık ancak ekran oyunları da yanıp sönüyor sürekli tak çalıştır yaptım da bir şey yoktu ve açıktı sonradan ayarları resetledim böyle oldu
Bu ürün yeni ürün, Türkiye piyasasına yeni girdi ve ilk alanlardan biriyim hocam. Zaten @FatiHkıyak la baya bu konuda monitörle alakalı konuşmalarımız olduASUS ROG STRIX XG27ACMG alacağım iyi midir kullanan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Monitörün özelleştirme seçenekleri müthiş onu söyleyeyim. 7 tane rengi özelleştirebiliyosun, sadece kırmızı mavi yeşil değil.. monitör panelinden renk gamını sen seçiyosun, dcpı-3 srgb geniş gam. Hangisini istersen. Candela bilgisinin 400 yazılmasına bakma fazlası var. Testini yapmadım ama rahat 550 si var. Monitör panelinin tuş kitleme özelliği var yanlışlıkla kitlemeyesin
2k bi monitörden isteyebileceğin herşey var hatta fazlası var kısaca. Tek eksik oled değil
gaming gen den aldım ölü pixel, ghosting, ıps glove hiçbişey çıkmadı. Tertemiz geldi yani. Ama tabi eve getirene kadar neler çektim.

Son düzenleme: