IPS panel 144Hz monitör önerisi

Bütçe
1700

Ravice

Centipat
Daha fazla  
IPS panel 144Hz sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum 27' olursa daha iyi olur fakat bu fiyatta bulunabilir mi bilmiyorum. Şart değil, 24 de olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Ürünü sanırım sizde kullanıyorsunuz herhangi bir olumsuz yanı varmı ? Birde şuan laptop ekranından monitöre geçiş sağlamayı düşünüyorum Curved mi yoksa Normal mi almalıyım bilmiyorum.
Zevk meselesi curved ama gerek yok bence. Herhangi bir sıkıntısı hoparlör yok , sağa sola dönmüyor. Tek eksiği bunlar birde bende rtx 3070 olduğu için g sync yok. Ama panel kaliteli IPS renkler güzel ghosting yok.

Ah ben 144hz ips aldıgımda en dandikleri 1500ün altında degildi. Simdi curved ips 95 inç ekstra HD olanı 1400-1500. Ben de isterdim şu karizma monitörleri.

G Sync Nvidia'nın geliştirdiği bir V Sync teknolojisi ekran yenileme hızını FPS'e göre ayarlıyor. V Sync açınca olan input lagları en aza indiriyor. Yırtılmayı en aza indiriyor.

G Sync açılıyor hocam o modelde.
G sync değil free sync var oda çok etkili değil eski monitörümdeki gibi. sertifikalı G sync yok. G sync hiç yok. Ama free sync var. Oda dediğim gibi etkili değil maalesef. Belki benim görmediğim bişey vardır diyeceğim ama , hocam sen GL modelinden bahsediyo olabilir misin ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı