IPS panel mi yoksa OLED mi?

Bütçe
20000-40000

Themizaaher

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey OLED G8
Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma olacak herkes OLED diyecek ama ben çok kararsız kaldım. OLED düşük ms ve renk doğruluğu daha iyi ve benim için en önemlisi gerçek siyah olması ama ömrü çok kısa ve hemen ekran yanar diyorlar. Bana hem monitör önerisi verebilir ve hangi paneli tercih etmemde yardımcı olur musun? Şu anlık Samsung Odyssey OLED G8 çok hoşuma gitti şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma olacak herkes OLED diyecek ama ben çok kararsız kaldım. OLED düşük ms ve renk doğruluğu daha iyi ve benim için en önemlisi gerçek siyah olması ama ömrü çok kısa ve hemen ekran yanar diyorlar. Bana hem monitör önerisi verebilir ve hangi paneli tercih etmemde yardımcı olur musun? Şu anlık Samsung Odyssey OLED G8 çok hoşuma gitti şimdiden teşekkürler.
Yok hocam OLED yanma olayı bitti diyebiliriz. Dert etmeyin. Çok zor yanma yaşamak artık. OLED alınmalı.

Çağ dışı kalmış IPS, VA, TN gibi arkadan aydınlatmalı ekranlar alınmaz artık, saçma sapan yok ışık sızması yok bulutlanma gibi türlü türlü sorunları bitmek bilmiyor, bitemez de zaten doğaları gereği. Bütçe varsa direkt OLED alınır, bütçe olmayınca maalesef bu panellere muhtacız.

OLED varken digerlerine bakmam bile.

Çağ dışı kalmış IPS, VA, TN gibi arkadan aydınlatmalı ekranlar alınmaz artık, saçma sapan yok ışık sızması yok bulutlanma gibi türlü türlü sorunlar yaşatıyorlar. Bütçe varsa direkt OLED alınır, bütçe olmayınca maalesef bu panellere muhtacız.

Peki hocam Samsung Odyssey OLED G8 çok hoşuma gitti alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı