@BerkayZ87 parlaklık çok düşükte kullanıyorum gözümü yorduğu için, o çok önemli değil benim için. İkinci monitör de 24G2U ve G241 çok tuzlu geldi. Kontrastı pek önemsemeyip R25i-30 alacağım gibi o zaman. Teşekkürler herkese yorumları için.
@General Pong Krell yok 2. el icin dedim o monitorleri. Yoksa sifir olarak mantiksiz cunku ikisi de kara borsada.
15000TL bütçe ile 6000TL altı bütçelere bakınıyorum arada.@555108 Hocam bilmiyordum monitörlerle ilgilendiğini, seni daha çok ekipman konularında görüyorum
Attan inip eşeğe binmek gibi mi olur yani hocam, bunun 27 inch olan versiyonunu da alabilirim tek farkları boyut değil mi?
240hz olandan kastın R25F-30 mu ?@BerkayZ87 @555108 hocam son bir soru, bunun 240hz olanı hakkında ne düşünüyorsunuz, panel VA olduğu için görüntü kalitesi çok düşer mi?
Kullanan bazı kişilerin yorumlarında eksi olarak hep ghosting var.@BerkayZ87 @555108 hocam son bir soru, bunun 240hz olanı hakkında ne düşünüyorsunuz, panel VA olduğu için görüntü kalitesi çok düşer mi?
Evet hocam.240hz olandan kastın R25F-30 mu ?
Detayli ghosting ve black smearing testi yok ancak renk gamutu, maksimum parlaklik ve kontrast bakimindan gayet iyi. Tabii ghosting ve black smearing performansini gormeden bir sey diyemem.@BerkayZ87 @555108 hocam son bir soru, bunun 240hz olanı hakkında ne düşünüyorsunuz, panel VA olduğu için görüntü kalitesi çok düşer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.