IPS panel olmaması büyük bir eksi mi?

Çok pahalı.
Neden kızgın atılıyor yanlış bir öneri mi yaptım biri anlatabilir mi? @nevtugardic

TN panel bildiğin çamur hocam hiç bulaşma. Bende Dell 7567 TN vardı 2017 sonunda. Aldığım gün gittim $150'a IPS panel aldım. Vallahi çekilecek dert değil.

Evet cidden net düzgün görebilmek için şekilden şekle girersin. IPS o konuda çok rahat
Çok pahalı.
Neden kızgın atılıyor yanlış bir öneri mi yaptım biri anlatabilir mi? @nevtugardic
Asus önermiyorum. Rog ve Tuf serilerinde ısınma problemi var. Ciddi sıcaklıkları görüyorlar

Asıl soruya odaklanmamışsınız.
Sizden öneri istenmemiş ki. Direkt "Onu alma bunu al." tarzında bir mesajınız olmuş.
Zaten linke girip bakılırsa 2 panel tipi için de "Yok" denmiş. Burada bir yanlışlık olmuştur büyük ihtimalle. Başka kaynaklarda da IPS olduğu yazıyor.

Evet cidden net düzgün görebilmek için şekilden şekle girersin. IPS o konuda çok rahat.

ASUS önermiyorum. ROG ve TUF serilerinde ısınma problemi var. Ciddi sıcaklıkları görüyorlar.

TUF FA506/A15 ve A17 serisinde ısınma sorunu var. Attığım ROG modellerde internette ısınma sorunu göremedim.

ROG serisinde ısınma sorunu var.
Bunu dersen seni kimse ciddiye almaz. Adamlar fabrika çıkışlı sıvı metal macun uygulanmış laptop yapıyor. 😉 Soğutması en iyi laptoplardan.

TN panelse kötü gerçekten görüş açısı yüzünden. Ama üstte IPS denmiş, ne güzel öyleyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı