IPS vs TN vs VA Panel

Katılıyorum dün gereksiz uzadı ama arkadaşa 4500 lira bütçe dememe rağmen defalarca bütçe belirtmemiş demesi sinir bozucu idi.

Katılıyorum dün gereksiz uzadı ama arkadaşa 4500 lira bütçe dememe rağmen defalarca bütçe belirtmemiş demesi sinir bozucu idi.

Burada da hatalı olan ikinizde değilsiniz aslında. Konunun başında bütçe belirtmezsen konunda fikir ayrılıkları çıkması tartışmanın alevlenmesi muhtemeldir. Ben burada konu sahibini suçlu buluyorum. Monitör almak istediğin bir konu açıyorsun ama başlıkta buna yer vermiyorsun. Mesajını okuyan bunu anlayabiliyor sadece ve sen mesajında bütçeni söylemiyorsun o zaman 100k paraya satılan modeli atıp geçebilir bir kullanıcı ve konuda mesajı okuyasıya kadar konu aslında panel karşılaştırması gibi görünüyor. Berkay konu sahibini uyarmış ve konu sahibi paylaşmış yoksa bu konu daha çok uzardı bence burada kendisini tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…