Herkese selam;
Bu konu hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Günde 1 paketi geçen sigara kullanımınız var ise IQOS işine girmeyin sebebi ise maliyeti ve cidden doyurganlık hissi yaratmaması. 1 hafta önce günde 2 paket sigara içen birisi olarak sigarayı azaltma ve yavaş yavaş bırakma kararı aldım fakat bir iki arkadaşımın önerisiyle IQOS ıluma cihazı aldım yanında 10'lu paket tütün çubuğu ile beraber fakat gözünü sevdiğimin ürününü asla az içemiyorum 3.gündeyim 10'lu tütün çubuğundan 3 paket kaldı bir kere buradan beni doyurmadığını söyleyebilirim. Duman meselesi yeterli değil evet fakat tütün çubuğunu içtikten sonra boğazda sigara içtiğine dair bir his bıraktığından normal bir birey içmeyebilir bir daha ama bana asla yetmiyor muhtemelen daha 1 hafta öncesine kadar günde 2 paket sigara içen biri olduğumdan olabilir. Yine de deneyimlemek ve 'ben az içerim' diye kendinize güveniyorsanız internet üzerinden satılan cihazlara o kadar güvenmemenizi öneririm çünkü çoğu yerde ürün fiyatı alınmış ama hâla teslim edilmemiş ayrıca satan kişilerin genelde bir merkezi bir yeri olmuyor herkes bir şekilde yurt dışından temin edip evine stoklamış herhalde. Ayrıca güvendiğiniz bir yer olmadığı sürece tamir görmüş ürün bile gönderilme ihtimali var. Sonuç olarak eğer gün içerisinde ciddi bir sigara tüketiminiz varsa IQOS'a geçerim az içerim mantığını gütmeyin çünkü olmuyor

az içerseniz cidden koku yok ağızda saçma bir tad bırakmıyor ve tütün çubuğu saf nikotinden oluşuyor(yatırım tavsiyesi değildir) son olarak ben 3 gün önce aldığım ürünü satmayı kafaya koydum çünkü benim böyle bir ürüne geçebilmem söz konusu değil, geleneksel sigaraya geri dönüp azaltmaya yönelik deneyeceğim. Tekrar belirteyim az içerim derseniz sizi keser evet fakat fazla içerseniz ev ocak söndürür çünkü 1 paket tütün çubuğu 200 lira minimum