Irkçılık kötü mü?

Bende Çerkes'im hocam bizde de mesela "biz çok asil bir ırkız" lafı vardır ama fazlası ırkçılığa giriyor bence.

Bende Çerkes'im hocam bizde de mesela "biz çok asil bir ırkız" lafı vardır ama fazlası ırkçılığa giriyor bence.
Bizimkiler de arada diyor da o ırkçılık sayılmaz bence ya, diğer ırkları küçümseme değil de övünme anlamında söylüyorlar. Mesela Türklerde de biz çok onurluyuz lafı var ya, Türklerin onura verdiği değer Çerkeslerin asalete verdiği değerle eşit.

Evet hocam onu diyorum fazlasına kaçmadıkça ırkçılık olmuyor ama bunu kullanarak diğer ırkları küçümseyince biraz ırkçılık oluyor yoksa insanın kendi ırkını daha çok sevip daha çok övmek istemesi çok normal.

Tebrikler, ülkücülük ile milliyetçilik arasındaki 4.duvarı yıktınız.

@228522 beni hemen de Viking yaptım %83 oranında Batı Asya kökenliyim. Tabi az bi miktarda da Orta Doğuluk var. Bu beni ne kadar Arap, İskandinav yapıyorsa, seni de o kadar Orta Asyalı yapar.
1. ve 2. kısımda da İroni vardı.
İşine gelmeyen 3. kısımda samimiyim.

Bir irk ozel degildir, insan insandir ve egitim / egitimsizlik / sartlar belirler her seyi. Ustun olanaklarda egitim goren bir Afgan veya Afgan ile ayni imkanlarda yasayan Turk farkli davranabilir.

Turkiye'deki multeci konusuna ben de cok karsiyim ancak irkcilik anlamina gelmez bu. Ve evet, multeciler gonderilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…