Irkçılık suç mudur?

Dava açar ve sosyal medyadan da destek alırsa ceza almanız kolaydır. Ama yaşınız düşünüldüğünde takipsizlik çıkar, mahkeme bile olmaz.
Keza kişinin tercihleri ya da ırkı ile ilgili kullandığınız argüman evet, saldırganlıktır ve kişi haklarını ihlal olarak yorumlanır. Nefret söylemi olarak da yeri vardır.
Desteklemiyorum ya da bir arada durmak istemiyorum diyebilirsiniz. Ancak "saygı duymuyorum" "çöp" ifadeleri yanlış olmuş.
 
Bende nefret ediyorum bence hastalık gibi bir şey doğuştan gelen bir hastalık olabilir ve dinimde yasaksa neden saygı duyayım :D
Bencesi falan yok bunun, ya öyledir, ya değildir. Ki öyle değil. Bir hastalık değil, çünkü hastalık olmak için gereken nitelikleri taşımıyor. Doğuştan geldiği düşünülüyor fakat hangi genden kaynaklandığı hala bulunamadı.
Bir ideoloji Zoofili ve Pedofiliyi normalleştirmeye çalışıyorsa o ideolojiyi yerden yere vurup duvardan duvara fırlatmak lazım.
LGBT bir ideoloji mi? Komik. Kimse pedofili gibi iğrenç bir şeyi normalleştirmiyor. Onun da LGBT'ye katılmasını destekleyenler olsa da, bu kesim çok az. Bu aptal insanlar yüzünden böyle yapacaksan oldukça saçma bir tutum.
 
Ne diyorsun abicim sen? Zoofili ve pedofiliyi kim normalleştiriyor. Bu tür pis sapkınlıkları LGBT adıyla gerçekleştirmek ve bu adla kendilerini meşru göstermek isteyen sapkınlar var. Kendilerini bu adla meşru göstermeye çalışıyorlar. LGBTIQ+ ile alakaları yoktur.
LGBTIQ+ ile alakaları olmadığını bende biliyorum. Bunu kullanan insanlar çok var.
 
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil, çevresel faktörler etkili.
chrome_ap1Tl5M7sD.png
 
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil, çevresel faktörler etkili.
Popüler kültür köleleri yüzünden oluyor.
 
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil, çevresel faktörler etkili.
Doğuştan geldiği düşünülüyor fakat hangi genlerden kaynaklandığı hala bulunamadı. Tek bir genin değil de, gen topluluğunun etkilediği düşünülüyor. Eşcinsellerin büyük bölümünün doğuştan kaynaklı, küçük bir bölümünün ise çocuklukta ağır travmalar geçirmiş kişiler olduğu belirtiliyor.
Popüler kültür köleleri yüzünden oluyor.
Ne alaka şimdi? Eşcinsellik yıllardır var, insanlığın başından beri.
 

Geri
Yukarı