Irkçılıktan dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de solcuyum ama ilk cümlede fena saçmalamışsınız, kaos mu yaratmaya çalıştınız anlamadım.


Aynen kanka tüm Kürtlere tek tek sordun zaten. 🤣


Sen de ırkçı değilim, Türkleri de savunmam diyerek linçten kaçmaya çalışan cahil bir ırkçının tekisin. Cahilden de betersin.
Ne linci sanaldaki bir kaç zekası gelişmemiş insandan mı korkacağım? Akıllı biri dediklerime hak verir zaten.
 
Ne anlatıyosun sen kardeşim kitap okudum deyip burda caka satmak mı amacın yoksa karşındakini cahil,okumamış diye yaftalayıp aşağılamak mı.Kusurabakma ama Türk olduğunu söylüyorsun ama samimiyetine inanmıyorum.Burada hümanist tavırlar sergilemekle olmuyor o işler gerçekçi olacaksın.Kürtler ve Türkler tarih boyunca beraber yaşamıştır fakat bazı art niyetli gruplar bunu istememiştir.Ve bunun da etkisini şuan hissediyoruz.Terör örgütü liderini veya terörist siyasileri savunan kürtler bunun sonucudur tam olarak.Bu böyle olduğu sürece de(istisnalar hariç)Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü kabul etmeyen şahıslara hoşgörüyle yaklaşmamış beklenemez.İnsanoğlu her zaman kendini diğerlerinden üstün görür,nefis kibir ateşini içimize atar.Ve böylece çatışmalar ortaya çıkar.İnançsız insanlar için Türk ve Kürt her ikisi de bu ayrımı yapamaz ve kendisinin diğerinden daha fazla hakkı olduğunu düşünür.Veda hutbesinde açıkça belirtilmiştir ki üstünlük takvadadır.
Adam bana saatlerdir cahil diyor ben deyince mi suç oldu? kitap okudum diyorum evet okudum bunu övünmek için değil karşımdaki adamın tarihi bilmediği ve yanlış bilgiler verdiği için söylüyorum, bir mesaja da din katmayın insan sevmenin din ile ne alakası var? Kürtlerin art niyetlisi oluyor da Türkün olmuyor mu? objektif yaklaşamıyorsunuz, tarihi azıcık araştırsanız anlarsınız, ben zaten diyorum var vatan haini Kürt ancak bu adamların iyisi de var, hümanistlik de yapmıyorum ben topraklarımda beraber düşmanlarla savaştığım adamları savunuyorum.

Ne linci sanaldaki bir kaç zekası gelişmemiş insandan mı korkacağım? Akıllı biri dediklerime hak verir zaten.
Sanaldaki zeki adama bak, komplo teorileri ve ön yargıları ile bizi eleştiriyor.
 
Bir şey olmaz. Ama bundan ders çıkarmaya bak bir şey olmaz diyip bir daha yapma.
 
Kimseyi sevmek zorunda değilsin veya herhangi bir milleti de hiç bir şey yapamazlar.
 
Kimseyi sevmek zorunda değilsin veya herhangi bir milleti de hiç bir şey yapamazlar.
Sevmemek ayrı saygı duymamak ayrı, sevmezsin tamam ama iş aşağılamaya, ayrımcılığa ve ırkçılığa gelirse bırak bir şey yapmayı içinden geçerler adamın söyleyeyim.
 
Bu arada 4 Baldwin daha büyük komutandır Eyyubi yenilmiştir ona karşı.
 
Bizde arkadaşlarla şakalaşiyoruz bazen kürt müsün diye ama bizim aramızdaki şey Pkk'lı mısın veya vatan haini misin anlamında. Yok adam gibi olan reis kürtler var onlara lafımız yok sevgimiz vardır. Eyyubi de adamdır. Kürt Türk kardeştir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı