İş Bankası ilk imza kartı alınır mı?

Alınır hocam. Normalde ben toplam 5 tane banka gezdim.

- Vakıfbank (Açmadı)
- Halkbank (Açmadı)
- Akbank (Açacak gibi oldu açmadı)
- Ziraat Bankası (Açtı, ama internet bankacılığı yok çöp iptal ettirdim.)
- Yapı Kredi (Bahane uydurdular açmadılar)
- İş Bankası (Açtı, ama bayağı zor açtılar. 3 şube gezdim 3 şubeden, 2'si açmadı. Son umudum bir şubeydi, o şubede açtı.)

Sonuç olarak İş Bankası İlk İmza hesabı öneriyorum. 18 yaş altı özel hesap veliniz ile gidip açabilirsiniz. Bazı şubeleri inatçı açmıyor, benim gibi umutlu olun sonunda açabilirsiniz.

Şimdi Garanti Bankası aç diyeceğim, fakat çoğu şube yok işte oğlunuz şu işlere karışık çalıntı kredi kart olayı var diyip geçiştirir. İş Bankasının 18 yaş altı hesabı var diye iş bankası öneriyorum. Tüm işlemler var Havale/EFT vs. Fakat bir IBAN'a para atmak istediğiniz zaman, şubeye gidip tek seferliğine uygulamaya kaydetmeniz gerek. Başka bir kısıtlama yok, döviz ve iban dışında. İş Bankası şuanlık iyi..

Alınır hocam. Normalde ben toplam 5 tane banka gezdim.

- Vakıfbank (Açmadı)
- Halkbank (Açmadı)
- Akbank (Açacak gibi oldu açmadı)
- Ziraat Bankası (Açtı, ama internet bankacılığı yok çöp iptal ettirdim.)
- Yapı Kredi (Bahane uydurdular açmadılar)
- İş Bankası (Açtı, ama bayağı zor açtılar. 3 şube gezdim 3 şubeden, 2'si açmadı. Son umudum bir şubeydi, o şubede açtı.)

Sonuç olarak İş Bankası İlk İmza hesabı öneriyorum. 18 yaş altı özel hesap veliniz ile gidip açabilirsiniz. Bazı şubeleri inatçı açmıyor, benim gibi umutlu olun sonunda açabilirsiniz.

Şimdi Garanti Bankası aç diyeceğim, fakat çoğu şube yok işte oğlunuz şu işlere karışık çalıntı kredi kart olayı var diyip geçiştirir. İş Bankasının 18 yaş altı hesabı var diye iş bankası öneriyorum. Tüm işlemler var Havale/EFT vs. Fakat bir IBAN'a para atmak istediğiniz zaman, şubeye gidip tek seferliğine uygulamaya kaydetmeniz gerek. Başka bir kısıtlama yok, döviz ve iban dışında. İş Bankası şuanlık iyi..
Açmamaları ilginç olmuş. Bazı şubeler uğraşmak istemediğinden açmıyor. Siz ne diyerekten hesabı açtırmak istediniz?

Açmamaları ilginç olmuş. Bazı şubeler uğraşmak istemediğinden açmıyor. Siz ne diyerekten hesabı açtırmak istediniz?
Tam bu cümleyi söyledim. "18 yaş altı vadesiz hesap açmak istiyorum, Havale/EFT gibi özellikleri kullanmak istiyorum" dedim. Sonrasında açmayan bankaların ve açmayan şubelerin dedikleri şey şu "Biz sadece staj hesabı veya emeklilik hesabı açabiliyoruz ve 18 yaş altı hesap açmıyoruz." dediler. Evet hocam bazı şubeler uğraşmak istemediğinden açıyor.

Ayrıca bir sorun yaparlar diye açmak istemiyorlar. Bir Yapı Kredi şubesine gittim. Adamın dediği şey şu "Maalesef açamıyoruz böyle 18 yaş altı kişilerin hesabını çalıyorlar ortada çok çalıntı kredi kartı olayı dönüyor." felan filan dedi. İçimden o memura bayağı bi sövdüm. Neden dedi bilmiyorum, ama hepsi bahane hepsi bahane..

Tam bu cümleyi söyledim. "18 yaş altı vadesiz hesap açmak istiyorum, Havale/EFT gibi özellikleri kullanmak istiyorum" dedim. Sonrasında açmayan bankaların ve açmayan şubelerin dedikleri şey şu "biz sadece staj hesabı veya emeklilik hesabı açabiliyoruz ve 18 yaş altı hesap açmıyoruz." dediler. Evet hocam bazı şubeler uğraşmak istemediğinden açıyor.

Ayrıca bir sorun yaparlar diye açmak istemiyorlar. Bir Yapı Kredi şubesine gittim. Adamın dediği şey şu "maalesef açamıyoruz böyle 18 yaş altı kişilerin hesabını çalıyorlar ortada çok çalıntı kredi kartı olayı dönüyor." falan filan dedi. İçimden o memura bayağı bir sövdüm. Neden dedi bilmiyorum, ama hepsi bahane hepsi bahane.

Veliniz ile birlikte miydiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı