Asosyalinbiri
Attopat
Daha fazla
Merhaba. Yaşım 17 ve erkeğim ama iş bulamıyorum. Şu an açık öğretim lisesinde okuyorum ve lise 3'e geçtim. Şu an bir yandan da çalışmak ve para kazanmak kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Şu ana kadar kaç iş yerine gidip başvuru yaptım ama beni almadılar ve işe çağırmadılar. Mesela en son geçen haftada babamla birlikte onun bir arkadaşının erkek kuaförü var oraya gidip iş başvurusu yaptım ama adam beni çağırmadı sonra adam bugün babamı arayıp abi elemana ihtiyacım yok benim bir çırağım var zaten oğlun gelmesin gerek yok demiş babama. Babamda bana söyledi. Bu arada maddi durumumuz da yok. Zar zor geçiniyoruz. Aylık tam 3 bin 650 TL gelirimiz var o da babam emekli onun emekli maaşı geliyor her ay 2800 TL olarak bir de abim 21 yaşında ve üniversiteye gidiyor onunda her ay tam 850 TL üniversite devlet bursu alıyor. Her ay yani tüm gelirimiz bu bende bu yüzden bir işte çalışıp aileme maddi destekte bulunmak istiyorum. Hatta aileme söz verdim eğer ben çalışırsam evin tüm eşyalarını kahvaltılıklarını falan ben alacağım dedim ama o da iş yok çalışamıyorum bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl iş bulabilirim? Durumumuz gerçekten çok kötü geçinemiyoruz şu an 3 aydır telefonumu bile ödeyemiyorum telefonumda hiç dakika da yok SMS hakkı da yok param olmadığı için. Bu arada Van'da yaşıyorum soranlar için. Yani doğu Anadolu bölgesinde yaşıyorum şu an.
Son düzenleyen: Moderatör: