İş bulamıyorum

Yaşı kurtarsa bile almazlar askerliği yapılmadığı için kendimden biliyorum.

Aynen.

Ben 21 yaşındayım ve üniversite dolayısı ile askere gitmeden lakin istediğim puanı da alamadım bende iş bulayım biraz kazanç yapıp öyle gideyim askere dedim lakin ben bile iş bulamıyorum başvurmadığım market, şirket vs. falan kalmadı askerliğini bitirmeden düzgün iş bulmayı umma maalesef.
Askerlik kısmı gerçekten doğru çok gördüm o isteği özellikle sürekli çalışmak ve askerlik istiyorlar

Bende şu an tatile Van'a geldim, iş falan az dediğin gibi ancak başka yerde amcan veya dayın başka şehirdeyse onların yanına vs git.

Ya İstanbul da bir sürü akrabalarımız babamın kuzenleri ve bir öz amcam var ama gitmek istemiyorum en son 3 yıl önce İstanbul'a bir amcamın evine gittim ama orada da bana hep karışıyorlardı kızıyorlardı hemen gitmemi istiyorlardı o yüzden gitmek istemiyorum şu an ama ailem de oraya gitmemi istemiyor maalesef.

Ya İstanbul da bir sürü akrabalarımız babamın kuzenleri ve bir öz amcam var ama gitmek istemiyorum en son 3 yıl önce İstanbul'a bir amcamın evine gittim ama orada da bana hep karışıyorlardı kızıyorlardı hemen gitmemi istiyorlardı o yüzden gitmek istemiyorum şu an ama ailem de oraya gitmemi istemiyor maalesef.
Hocam fındık zamanı genellikle şehir dışından işçi alıyorlar eğer öyle alan varsa 1 aylığına gidebilirsiniz hem güzel para veriyorlar.

Bildiğim öyle bir iş yok ama şu an şehir dışına da gidemiyorum.

Ben Karadeniz'li olduğumdan biliyorum, bahçesi büyük olan insanlar genellikle dışarıdan işçi alıyorlar. (Bazen belediyelerde dışarıdan işçi alıyor)

Şu an 17 yaşındayım açık öğretim lisesinde okuyorum yeni lise 3'e geçtim bu yıl.

Maalesef ne okuduğunun pek önemi yok artık ayrıca dediğim gibi çoğu düzgün maaş veren yer askerlik istiyor ve liseyi bitirmiş olma şartı ben mesela meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronik bölümü ve iş bulamıyorum. :D

Maalesef ne okuduğunun pek önemi yok artık ayrıca dediğim gibi çoğu düzgün maaş veren yer askerlik istiyor ve liseyi bitirmiş olma şartı ben mesela meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronik bölümü ve iş bulamıyorum. :D

Ama babam da sürekli bana git iş bul çalış adam ol diyor ama iş yok diyorum babama yani babamın çarşıda bir sürü iş yeri olan arkadaşları var babama onlara konuşur musun diyorum ama bana ben utanıyorum söyleyemiyorum bizim aile büyük bir ailedir herkes bizim aileyi tanıyor olmaz söyleyemem diyor bana bende iş bulamıyorum.
Ben Karadeniz'li olduğumdan biliyorum, bahçesi büyük olan insanlar genellikle dışarıdan işçi alıyorlar. (Bazen belediyelerde dışarıdan işçi alıyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı