İş için 15 bin TL'ye dizüstü önerisi

Larveny

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. İş yeri için PC arıyorum. 15bin TL bütçem var. Ne önerirsiniz? Laptop ya da kasa da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa daha mümkün ama 15'e de zor en azından bütçeyi arttırman gerekiyor. 15 bin e ancak ikinci el ürün bulabilirsin. 15 bin e sıfır laptop ya da kasadan istediğin performansı alamayabilirsin.

Kasa daha mümkün ama 15'e de zor en azından bütçeyi arttırman gerekiyor. 15 bin e ancak ikinci el ürün bulabilirsin. 15 bin e sıfır laptop ya da kasadan istediğin performansı alamayabilirsin.
1060 lı ekran kartı var pc arkadaşımın olurmu detayli bilgi oğrenince paylaşacağım

Hocam genel olarak muhasebe arkadaşim 6500 TL'ye veriyor o yüzden sormak istedim

Video izleyip eski 2021-22 yılına kadar çıkan oyunları oynayacaksan 1060 idare eder seni. Fiyat biraz pahalı ama. Burada da birçok kişi o fiyata AMD önerir. Ben çok anlamıyorum:d ama okuduğum forum sayfalarında 570 ya da 6600 filan öneriyorlar o fiyatlara.

Sahibinden i onermiyorum dolandırıcılık filan var ama arkadaşın gerçekten pahalıya satıyor. :d 570ler filan da 2000-2500 civarı imiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı