İş İçin Apple Dizüstü Alınır Mı?

Hangisi olmalı?

• Apple

Oy: 2 20,0%
  • Normal

Oy: 8 80,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
  • Anket kapandı .
Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
Dükkanı olan bir arkadaşım dizüstü alacak ve bu adamın teknojiyle hiç alakası yok. Dizüstüyle yaptığı tek şey YouTube'dan müzik açıyor ve orada öyle duruyor, arada internetten alışveriş yapıyor, arada film izliyor. Oyunla zaten hiç alakası yok. Şimdi bu iş için Apple dizüstü almaya değer mi? Bu birinci sorum. Normal dizüstü alacağım deseydi ona yığınla öneri yapardım ancak Apple hiç kullanmadım.

Ufak tefek işler için Apple almaya gerek yok, çünkü Apple 2' ye mal eder 5' e satar. Yani o tip bir iş için Apple' a para vermeye değmez. Apple' ın avantajı ne o zaman herkes onu kullanıyor dersen.
1- Pil ömrü: Kullanıma ve modele bağlı 8-10 saat, (Güncel Maclar için söyledim)
2- Hafif
3- İnce ve küçük
4- Çünkü Apple

Saydığınız işler için Apple bilgisayar almaya kesinlikle değmez. Onun yerine son model Asus , MSİ laptop alabilirsiniz. Casper'ın yanından bile geçmeyin sonra pişman olursunuz.

Saydığınız işler için Apple bilgisayar almaya kesinlikle değmez. Onun yerine son model Asus , MSİ laptop alabilirsiniz. Casper'ın yanından bile geçmeyin sonra pişman olursunuz.

Yok zaten diğer konularda yeterli bilgiye sahibim. Sadece apple konusunda tecrübeli değilim. Şimdi kafasına yatmış alayım 5 sene kullanayım felan diyordu. Ama ben pek taraftarı değilim şahsen. Şimdiden belli oldu desene ikna etmem lazım onu.

Kesinlikle. Daha önce Apple bilgisayar kullanmadıysa alışması uzun sürebilir. Bende Teknosa'da iken denemiştim. Çok karışıktı ve canımı sıktı. İlla Apple gibi olacak diyorsa şu güzel bir şeye benziyor YEPO 737S Laptop-236.33 Online Shopping| GearBest.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…