Cok heyecan verici olsa da ilk nesil alinmaz. Daha oturmasini beklemek ve 2. nesli almak lazım.Qualcomm X Elite islemcileri bekle derim. Mac'lere disli rakip geliyor sonunda.
Bence U serisi alın.Mac Air M1 mi yoksa 12. veya 13. nesil U serisi mi?
Qualcomm hayatinda ilk defa islemci yapan bir marka olmadigi gibi Windows da hayatinda ilk defa isletim sistemi gelistiren bir sirket degil.Cok heyecan verici olsa da ilk nesil alinmaz. Daha oturmasini beklemek ve 2. nesli almak lazım.
ARM ile uyumlu calismasi lazim cogu uygulamanin. Windowsun ARM surumu de buglı deniyordu. Dedigim gibi cok guzel bir urun ve Apple'ın sacma fiyatlarina son verecegini dusunuyorum fakat ilk nesil almak dogru gelmiyor. Hele de istenen yuksek fiyatlara bakildiginda. O fiyatlara çıkıldığında senelerdir oturmus MacBook daha mantıklı oluyor.Qualcomm hayatinda ilk defa islemci yapan bir marka olmadigi gibi Windows da hayatinda ilk defa isletim sistemi gelistiren bir sirket degil.
Acil degilse beklenip incelemeler takip edilmeli. Benchmark sonuclari oldukca disli geliyor.
Bu fiyata rtx 4060'lı sistemler var. Oyuncu laptopu sorulmamış ve siz H işlemcili bir laptop öneriyorsunuz.Cok heyecan verici olsa da ilk nesil alinmaz. Daha oturmasini beklemek ve 2. nesli almak lazım.
Bence U serisi alın.
![]()
Asus Vivobook 16X K3605VU-N1166 i5-13500H 16 GB 1 TB SSD RTX4050 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Vivobook 16X K3605VU-N1166 i5-13500H 16 GB 1 TB SSD RTX4050 16" WUXGA Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Vivobook 16X K3605VU-N1166 i5-13500H 16 GB 1 TB SSD RTX4050 16" WUXGA Notebook özelliklerini incele, 33.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da alinabilir uzmez.
Mac Air M1 mi yoksa 12. veya 13. nesil U serisi mi?
Cok heyecan verici olsa da ilk nesil alinmaz. Daha oturmasini beklemek ve 2. nesli almak lazım.
Bence U serisi alın.
23000 TL civarında gözüküyor Macbook air M1 eğitim indirimi ile tabi kiARM ile uyumlu calismasi lazim cogu uygulamanin. Windowsun ARM surumu de buglı deniyordu. Dedigim gibi cok guzel bir urun ve Apple'ın sacma fiyatlarina son verecegini dusunuyorum fakat ilk nesil almak dogru gelmiyor. Hele de istenen yuksek fiyatlara bakildiginda. O fiyatlara çıkıldığında senelerdir oturmus MacBook daha mantıklı oluyor.
Bu bilgisayarın ısınma problemi var mı? Şarja takılı olmadan ne kadar kullanılabilir. Önceliklerim bunlar şimdilik. Bir de 15,6 inç olsa güzel olurduBu fiyata rtx 4060'lı sistemler var. Oyuncu laptopu sorulmamış ve siz H işlemcili bir laptop öneriyorsunuz.
Acer Aspire 5 13.Nesil Core i5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 5 13.Nesil Core i5 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam 4-5 saatlik bir kullanımı var. Şık bir cihaz bence ama ekranı %45 ntsc. Isınma olarak da altında iki tane fan bulunuyor ve soğutma görevlerini icra edebiliyorlar hocam.23000 TL civarında gözüküyor Macbook air M1 eğitim indirimi ile tabi ki
Bu bilgisayarın ısınma problemi var mı? Şarja takılı olmadan ne kadar kullanılabilir. Önceliklerim bunlar şimdilik. Bir de 15,6 inç olsa güzel olurdu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.