İş öğrenmek mi okumak mı?

furkanankara

Centipat
Daha fazla  
Geçen dönem sınıfta kaldım ve açığa geçtim. Evde boş durmamak için de babamın çalıştığı yere girdim başta hevesliydim işi öğrenirim para kazanırım gibisinden ama sonradan zorlukları gördükçe pişman oldum ve aklımda teknik ressamlık bölümü var. İşi öğrenirsem o söylediğim bölümden daha fazla kazanırım ama sürünürum yine de kararsızım. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? (babam elektrik teknisyeni)

Geçen dönem sınıfta kaldım ve açığa geçtim. Evde boş durmamak için de babamın çalıştığı yere girdim başta hevesliydim işi öğrenirim para kazanırım gibisinden ama sonradan zorlukları gördükçe pişman oldum ve aklımda teknik ressamlık bölümü var. İşi öğrenirsem o söylediğim bölümden daha fazla kazanırım ama sürünürum yine de kararsızım. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? (babam elektrik teknisyeni)
Kendimi belediyeye veya devlete atardım İzmirdeki grevden sonra.

Bu işi öğrenebilirsen öğren derim öğrendikten sonra senden kralı olmaz.

Bu işi öğrenebilirsen öğren derim öğrendikten sonra senden kralı olmaz.
Şuanda çalıştığım firma akrabamızin treyler fabrikasi babamda treylerin elektrik işinden sorumlu yaptığı işi şuan pek bilen yok işi öğrenirsem güzel para ama üçüncü günüm olmasına rağmen çok yoruluyorum dediğim teknik ressamlık bölümünude okursam şuanda çalıştığım firmaya yine girerim bu bölümde çok iyi deneyimli bir abide var ve onun yanında teknik ressamlığı çok iyi öğrenirim yinede kararsızım

Teknik ressamlık öğrenebilip kendinizi bu konuda geliştirirseniz çok iyi olur. Haricinde okuyarak elde ettiğiniz meslekte de zorluklar bitmiyor. Hatta pozisyonunuza göre keşke okumayıp meslek sahibi olsaydım dedirtebiliyor (8 senedir hiç tatil yapamadım, bir defa yurtdışına tatile gidiyorum diye çıktım, orada bile sürekli aradılar).

Kardeş hepimiz öğrencilikten geçtik. İş öğrenmeyip derslerime odaklanacağım diyorsun ama dolu dolu mu çalışacaksın sanki? Hazır açıktan okuyorken bir yandan da iş öğren.

Ben yüksek lisans mezunuyum. 11 yıldır aktif olarak mesleğimi yapıyorum. Ama aynı zamanda kendi mesleğim haricinde de çok iyi çilingirlik bilirim. Aynı zamanda tır ve kamyon kullanabiliyorum. Hani olur ya kafam atar mesleğimi bırakırsam yapabileceğim çok meslek var. O yüzden fazla iş öğrenmek göz çıkarmaz. Hazır müsaitken öğrenmeye devam et.

Hocam para yerine mutlu olacağınız bir iş seçin.
Sonra her gün söve söve oraya gidersiniz.

Allah aşkına ülkede mutluluk mu kaldı zengin kısım hariç kimsenin parası pulu yok onların da nasıl kazandıklarını az çok biliyoruz zaten bu devirde kim ne derse desin para = mutluluk.

Kardeş hepimiz öğrencilikten geçtik. İş öğrenmeyip derslerime odaklanacağım diyorsun ama dolu dolu mu çalışacaksın sanki? Hazır açıktan okuyorken bir yandan da iş öğren.

Ben yüksek lisans mezunuyum. 11 yıldır aktif olarak mesleğimi yapıyorum. Ama aynı zamanda kendi mesleğim haricinde de çok iyi çilingirlik bilirim. Aynı zamanda tır ve kamyon kullanabiliyorum. Hani olur ya kafam atar mesleğimi bırakırsam yapabileceğim çok meslek var. O yüzden fazla iş öğrenmek göz çıkarmaz. Hazır müsaitken öğrenmeye devam et.

Zaten 18 yaşıma kadar çalışmayı düşünüyorum işi öğrenirim ama yine de teknik ressamlık bölümünü okumak istiyorum gerekirse daha az kazanırım ama temiz çalışırım aynı şu anda çalıştığım firmada da teknik ressamlık bölümünü geliştiririm o yönden iyi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı