İş stresi

Nerede staj yapıyorsun merak ettim? :D Ben de geçen sene 10. sınıf ta yapmıştım oturuyordum sadece başka hiç birşey yapmıyordum. Senin staj lise mi üniversite mi? Ne üzerine staj?
 
Az önce biri yanımda Iphone telefonunu düşürdü, inanılmaz mutlu oldum :) Bu gerçekten iyi geldi :)
Tebessüm ettirdi bu cümlen, o nasıl bir şirketmiş demek istemiyorum benim staj dönemimde ölünün takısını bile çıkartıracaklardı bana neyse stajyerlik zor istisnalar hariç, yüksek okul stajımı Türk Telekom'da yaptım bir kaç gün hariç yaz sıcağında üşüdük biraz olsun. :)

Stajyer veya yeni işe başlamış birine sorumluluk verilmiyor diye biliyorum ama kimse takmıyor.
 
Ya ben oksijensiz kalınca kötü bir insan oluyorum :) İnsanların başına gelen kötü şeyler bana mutluluk vermeye başlıyor :)

Bahsettiğim olay ise şu arkadaşlar, firmanın biri sabahtan akşama kadar üşenmeden şu acil çağrıları açtı durdu.
Bir ara pes edeceklerini sandım ama yanılmışım, işten çıkana kadar azimle yüklendiler :)

aciller.jpg


Artık iş çıkışına doğru isimleri karıştırmaya başladım :) Tahir abi'me atacağım istekleri, Sinan abi'me Tahir abi diyerekten Sinan abi'ye atmaya falan kalktım :) O dakikadan sonra zaten fazla kasmadım, oluruna bıraktım her şeyi :)

mesage.jpg


O lanet günlerden biri daha, gökten çağrı yağıyor :(
 
Bir şey tavsiye ederdim ama etik olmaz. Benimde iş yerinde aynı senin gibi sinir stres içinde çalıştığım zamanlar olmuştu sonra kafamı boşaltıp öyle çalışmaya başlamıştım işe yaramıştı o an hayat sadece işten ibaret olmuştu daha iyi odaklanıyor daha hızlı ve temiz çalışıyordum ve bir süre sonra zevk almaya başladım vs. bütün bu stresin kafanın dolu ve isteksizliğinden gibi duruyor kafanı boşaltıp zihnini açacak bir şeyler bul.
 
Arkadaşlar stajyer olarak büyük bir ofis ortamında çalışıyorum ancak stres tavan yapmış durumda.
Kendimi dışarı atıp asfaltta falan yatmak istiyorum.
Sabahtan beri çağrılar hiç durmadan geliyor. Ben daha birini halledemeden 10 tanesi birden geliyor.
Ve o çağrılar üzerimde durduğu süre zarfınca ister istemez geriliyorum.
Zaman geçmiyor :) 20 saattir buradayım sanki ama saat hala 3 anlamış değilim.
Kahve içmekten ciğerim soldu, gelin beni kurtarın.
Basariya giden yolda cekilen cile kutsaldir demisler. Bu ulkede ekmek kazanmak kolay degil, katlanmak gerek.
 
Kolay gelsin. Bu iş sorunları çalışan çoğu insanda var. Elden bir şey gelmez. Mecbur çalışacaksın ve mesainin bitmesini bekleyeceksin. Ben de aynı sorunları yaşıyorum. İş stresi yetmezmiş gibi bir de insanlar ile uğraşıyorum. Şimdi bu günler iyi günlerin. İnan 4-5 sene sonra bu sorunları arayacaksın. Sorumlulukların artınca daha zor olacak. Ama evine ekmek götürmek için katlanmaktan başka yapılacak bir şey yok. Tekrar kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı