İş ve oyun için uygun klavye önerisi

• Konuyu başlatan woja
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 85

woja

Centipat
Daha fazla  
Edit programları kullanıyorum ve arada oyun oynuyorum. şu anki klavyem oyun için yeterli ama daha ergonomik bir şey istediğimden yanına bunu düşündüm:

Ama bunla oyun oynayamayacağım için sizce mekanik klavye ile iş yaparken rahat eder miyim?

Edersiniz tabii ki. Bütçeniz ne kadar ve boyut terchiniz var mı ?

Edersiniz tabii ki. Bütçeniz ne kadar ve boyut terchiniz var mı ?
Attığım iki ürün arasında tercih yapacağım iki üründe de olduğu gibi bütçem 1300-1500tl eğer Logitech olanı alırsam daha rahat olur tuşların yumuşaklığı sebebiyle diye düşünüyorum ama oyun açısından ve hissiyat olarak da attığım ajazz iyi

iş için rahat bir klavye istiyorum ve bu logitechi mağazada denedim tuşlarının hafifliği ve tasarımıyla oldukca rahat duruyor siz ne düşünüyorsunuz

Logitech iyi ama uzun ömürlülük bakımından pek iyi değil eskisi gibi. Bu markalar artık sadece para alıp kalitesiz ürünler çıkarmaya basladılar.

Logitech iyi ama uzun ömürlülük bakımından pek iyi değil eskisi gibi. Bu markalar artık sadece para alıp kalitesiz ürünler çıkarmaya basladılar.
peki attığım mekanik klavye sizce logitechin peeble keys serisi kadar rahat olur mu çünkü daha minimal ve parmak yormayacak ergonomik bir model bakıyroum

Kullandın mı dostum ürünü, nereden biliyorsun uzun sürede bir sorun yaşanılacağını? Kalitesiz ürün çıkarsalardı şuan bulundukları konuma gelemezlerdi. Bu firmalar pazar payının büyük miktarını hala ellerinde bulunduruyorlar.

Edit programları kullanıyorum ve arada oyun oynuyorum. şu anki klavyem oyun için yeterli ama daha ergonomik bir şey istediğimden yanına bunu düşündüm:

Ama bunla oyun oynayamayacağım için sizce mekanik klavye ile iş yaparken rahat eder miyim?

Logitech al geç dostum, işini görür fazlasıyla.

Kullandın mı dostum ürünü, nereden biliyorsun uzun sürede bir sorun yaşanılacağını? Kalitesiz ürün çıkarsalardı şuan bulundukları konuma gelemezlerdi. Bu firmalar pazar payının büyük miktarını hala ellerinde bulunduruyorlar.

Logitech al geç dostum, işini görür fazlasıyla.
Pazarlama açısından büyük markaların ürünleri zamanla daha kısa ömürlü çıkardıklarını düşünüyorum bende. Bir telefon alınca bile uzun yıllarca kullanan göremedim ben çevremde max 3 senede bozuluyor. Fakat yine de Logitechin kaliteli olduğunu inkar edemeyiz. Teşekkür ederim öneri için:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı