İş yapacağım alıcı kendini güvence altına almak istiyor

Benim müşteriyi bulduğum sitede henüz 1.5 aylık üyeyim. Ve sadece 1 tane ticaret puanım var.

Müşterinin ne kadar puanı var? Müşteri güvenilir birisiyse iş yapabilirsin, benim de DH'de referanslarım var örneğin işlemcimi satın alırken önce ürünü göndermesini sonra ücreti ödeyeceğimi söyledim. Bir nevi kendimi güvenceye aldım. Ürünü alıp hızlıca test ettikten sonra da ücretini geçtim.

Müşterinin puanı falan yoksa böyle bir işe kalkışma ama güvenilir ve referanslıysa olabilir.
 
Müşterinin ne kadar puanı var?
Hocam 14 tane alıcı olarak pozitif ticareti var. Satıcı olarak da 6 sayfa (58 tane) pozitif ticareti var. Eski bir üye. Profili güvenilir duruyor, bolca referansı var ama yine de ben emeğimi garantiye almak istiyorum. Karşıdaki adam da haklı. Ben de 1.5 aylık üyeyim 1 tane pozitif ticaretim var.

Aklıma bir fikir geldi. Uygulamayı yaparsınız, uygulamanın içerisine demo ibaresi koyup şifrelersiniz. Alıcı parayı teslim ettiğinde normal sürümünü atarsınız.
Hocam açıkçası pek hoşuma giden bir yöntem olmadı. Çok fazla uğraştırır. Akşam kodları USB bellek ile yollayabileceğimi ve kargo kanıtını atabileceğimi söyleyeceğim. Kabul etmezse yapacak bir şey yok artık. Ben de emeğimi çöpe atamam.
 
Hocam 14 tane alıcı olarak pozitif ticareti var. Satıcı olarak da 6 sayfa pozitif ticareti var. Eski bir üye. Profili güvenilir duruyor, bolca referansı var ama yine de ben emeğimi garantiye almak istiyorum. Karşıdaki adam da haklı. Ben de 1.5 aylık üyeyim 1 tane pozitif ticaretim var.

O müşteri ben de olsam aynısını talep ederdim. 1000 TL için referansları ve eski üyeliği riske ederek yeni bir üyeyi kandıracağını zannetmiyorum kimsenin. Normal geldi isteği.
 
O müşteri ben de olsam aynısını talep ederdim. 1000 TL için referansları ve eski üyeliği riske ederek yeni bir üyeyi kandıracağını zannetmiyorum kimsenin. Normal geldi isteği.
Haklısınız hocam, ben de olsam aynı şeyi talep ederdim. Adam da haklı. Bakalım, akşam USB bellek ile gönderebileceğimi söyleyeceğim.
 

Geri
Yukarı