İş yerinde çıkış öncesi 15 gün çalışmak zorunlu mudur?

İhbar tazminatı açılabilirmiş. Ama o normal çalışanlar için ya sanırım benim gibi mobinge uğrayan biri için geçerli değil.
Eğer haklı bir sebebin varsa direkt istifa edebilirsin. İhbar süresini beklemene gerek yok fakat kanıtlaman lazım mobbinge uğradığını.

Eğer haklı bir sebebin varsa direkt istifa edebilirsin. İhbar süresini beklemene gerek yok fakat kanıtlaman lazım mobbinge uğradığını.
Kanıttan bol ne var bende 😀
Haftalık 45 saat çalıştırılma gerektiği halde haftada 55 saati bulan çalışmalarım var. Bu bile yeterli bir sebep.

Merhaba, iş yerimde müdür yardımcısı ve personel işten çıkmak için 15 gün önceden iş yerine bildiriyor ve iş yeri onları 15 gün boyunca çalıştırıp o şekilde çıkışını onaylıyor. Sormak istiyorum 15 günlük ihbar süresi zorunlu mudur?

İş yerinde çıkacak personel ve müdür yardımcısı yüzünden bana müdür yardımcılığı teklif ediliyor, fakat müdür sürekli mizacı gereği bağırdığından ben kendisine yardımcı görevi ile çalışmak istemiyorum ben müdür ve personel olarak memnunum ama bölge sorumlusu baskı yapıyor yardımcı yerine çalışacaksın şeklinde bu mobinge giriyor ve kendilerine 1 yıl 8 aydır çalışıyorum senelik izin hakkımı istiyorum kendileri bana seneye kullanırsın diyor. Personelin yükselmeyi istemiyorum. Diyorum o zaman şeni başka mağazaya gönderirim gibi çeşitli tehtitlerde bulunuyorlar.
İhbar süresi doğru ama sende günde 2 saat daha erken çıkma hakkına sahipsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı