ISDone.dll code -7 hatası

Eren787

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, setup kurarken, iş programlarının setuplarında alıyorum bu hatayı. Çözüm için bir önerisi olan var mı?

1622200249697.png

• Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450.
  • RAM: 4 GB.
  • İşlemci: Intel E8500.

Not: DLL dosyalarını attım ama bir işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafta tam olarak neyi kurduğunuzu belirtmemişsiniz. Ben bu hatayı iş programlarında değil, bir tek repack korsan oyun kurarken görmüştüm. Bunun da öğrendiğim üç sebebi var:

1- İndirdiğim repack Fitgirl repack idi. Ve Fitgirl Repack'in çok fazla sahte sitesi varmış ve ben onlardan birinin sitesinden indirmişim. Orijinal sitesini bulup indirince düzelmişti.

2-Başka repack lerde var mı bilmiyorum; Fitgirl Repack'te kurulumun başında RAM kısıtlama var. Bazen repack kurulumda 8 gb RAM bile kurtarmıyor çünkü sıkıştırılmış dosyaları çıkartma işlemi çok fazla RAM tüketiyor. O yüzden o baştaki RAM kısıtlama seçeneğini aktif edip tekrardan kurunca bu sorun gitmişti.

3-Korsan oyun yüklediğimiz için içindeki bazı dosyaları antivirüs virüs olarak tanımlayıp kurulum esnasında dosyaları siliyordu. Kapatınca düzelebilir.

Bu bir çözüm mü emin değilim ama :

-Eğer yoksa Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini indirin ve kurun, bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin. 2005, 2008, 2012, 2013 ve 2015-2017-2019 diye paketleri var.

2005 hariç diğer paketleri buradan bulabilirsiniz:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı