Isekai anime önerisi

Jetv

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi isekai anime önermenizi istiyorum mümkünse ya şeytan kral olup reenkarne olsun ya da eskiden çok güçlü biri olup bilmem kaç yıl sonrasına reenkarne olsun.

-Seiken Gakuin no Makentsukai
-Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki
-Vermeil in Gold

En son izlediğim animeler bunlar, önermenizi istediğim tarzda ayrıca isekai anime arayanlar da izleyebilir, üçü de birbirinden güzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca güç fantezisi animesi istemişsin sanırım.
-kage no jitsuryokusha ni naritakute(Eminence in shadow)
-tensei shitara slime datta ken(ilk sezonu kesin izle diğer sezonlar animede olmamış novel okuyabilirsin)
İstediğin tarzda olmasa da
-konosuba(sadece asıl serisi güzel bence ovalar tam olmamış)
-mushoku tensei(noveli daha iyi)
izleyebilirsin

Mushoku'nun noveli okuyacak bir yer var mı usta?

Cilt 13 oncesi de baska sitelerde bulunuyor fakat cilt 13 animenin son sezonunun bitişine denk geliyor yaklasık diye hatirliyorum.

Bu türden fazla izlemedim ama önerilenler dışında şunlara bi' bakabilirsin.

The misfit of demon king academy. Tam aradığın anime.

Arifureta'da öyle.

Cilt 13 oncesi de baska sitelerde bulunuyor fakat cilt 13 animenin son sezonunun bitişine denk geliyor yaklasık diye hatirliyorum.

Bu türden fazla izlemedim ama önerilenler dışında şunlara bi' bakabilirsin.

Kısaca güç fantezisi animesi istemişsin sanırım.
-Kage no jitsuryokushani naritakute(eminence in Shadow)
-Tensei shitara slime datta ken(ilk sezonu kesin izle diğer sezonlar animede olmamış novel okuyabilirsin)
İstediğin tarzda olmasa da.
-Konosuba(sadece asıl serisi güzel bence ovalar tam olmamış)
-Mushoku Tensei(noveli daha iyi)
İzleyebilirsin.

Arkadaşlar, teşekkürler dediklerinizin hepsini izledim sanırım izlecek anime kalmadı ama konuyu görüpte gelen arkadaşlar için üstdeki söylenen animeleri izleyebilirsiniz hepside çok güzel.

Başlıkta belirttiğim gibi isekai anime önermenizi istiyorum mümkünse ya şeytan kral olup reenkarne olsun ya da eskiden çok güçlü biri olup bilmem kaç yıl sonrasına reenkarne olsun.

-Seiken Gakuin no Makentsukai
-Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki
-Vermeil in Gold

En son izlediğim animeler bunlar, önermenizi istediğim tarzda ayrıca isekai anime arayanlar da izleyebilir, üçü de birbirinden güzeldi.
Selamın aleyküm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı