Isınmadan dolayı PC oyundayken kapandı

Ama şöyle diyim başka hiçbir oyunda güç kısmadım rdr 2 full ayar, battlefield 1 full ayar ve 75-85 lerde dolanıyor oyundan kaynaklı olabilir mi

Bu pcye zarar verir mi
Evet verir bu olay yüzünden PC yakmışlığım var. Eğer şuanda cihaz düzgün çalışıyorsa sorun yok. Dikkatli kullan yeter ki.

Termal macun yenilemesi yapabilirsin sisteminin tozlarını attırabilirsin kendin yapmazsan pahalıya patlar
Cevapladığınız için sağolun buarada boştayken pc 45- 50 derece normal mi

Termal macun yenilemesi yapabilirsin sisteminin tozlarını attırabilirsin kendin yapmazsan pahalıya patlar
Buarada aldığım kişiyi aradım dediki orijinal işlemci ike gelen termal macun duruyor diyor ve bilgisayar 1 yıllık falan

Buarada aldığım kişiyi aradım dediki orijinal işlemci ike gelen termal macun duruyor diyor ve bilgisayar 1 yıllık falan

Son düzenleme:
Cevapladığınız için sağ olun bu arada boştayken PC 45- 50 derece normal mi?

Bu arada aldığım kişiyi aradım dedi ki orijinal işlemci ike gelen termal macun duruyor diyor ve bilgisayar 1 yıllık falan

Bu arada aldığım kişiyi aradım dedi ki orijinal işlemci ike gelen termal macun duruyor diyor ve bilgisayar 1 yıllık falan

Görmeişim kusura bamayın bir 5-6 ay daha bekleyip öyle yenileyebilirsiniz macunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı