Aptal insan yoktur, zekasını tamamiyle kullanmayan insan vardır. Aynı zamanda sizin aptallığınızla bir ilgisi yok. Ben yeterince kanıt sundum benceHayret, okulda çözdüğümüz okuduğunu anlama temelli paragraf sorularını çözerken en az yanlış bende çıkıyor halbuki. Ben aptalım demek.
Farklı yorumladınız veya farklı anlam çıkarttığınız için aptal değilsiniz. Sadece dinler arası farklı düşünceler yok zaten. Aynı din içinde bile mezhepler dahi ayetleri farklı yorumluyor.Hayret, okulda çözdüğümüz okuduğunu anlama temelli paragraf sorularını çözerken en az yanlış bende çıkıyor halbuki. Ben aptalım demek.
Ben de size şunu sorayım, sadece İslam mı gerçek?Ateistleri anlayamıyorum. İslam dini sahte mi?
Meal doğru çevirilmiyor diyorsun bende Kuran açıkça anlaşılmıyor o yüzden kendiyle çelişiyor diyorum. Asıl anlamayan sensin.
Hocam anlayamadığınızı düşünmüyorum. Bence siz inanmak istemiyorsunuz ya da bizim cevaplarımız sizi tatmin etmedi o yüzden bence uzatmayın.Hayret, okulda çözdüğümüz okuduğunu anlama temelli paragraf sorularını çözerken en az yanlış bende çıkıyor halbuki. Ben aptalım demek.
Ben de size şunu sorayım, sadece İslam mı gerçek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.