Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 30 Mayıs 2021 #121 297689 dedi: Bilimsel teorinin anlamını biliyor musun? Bilimsel anlamda teori, bir olgu ya da yasayı açıklayan prensiplerdir. Genişletmek için tıkla... Peki sen "kanun"un anlamını biliyor musun? Kanun dediğin şey kesindir, teori ise kesin değildir. Daha bunu bilmeyen adam bana ne diyor ya. "Cahillik, güçtür" diye boşuna dememiş George Orwell.
297689 dedi: Bilimsel teorinin anlamını biliyor musun? Bilimsel anlamda teori, bir olgu ya da yasayı açıklayan prensiplerdir. Genişletmek için tıkla... Peki sen "kanun"un anlamını biliyor musun? Kanun dediğin şey kesindir, teori ise kesin değildir. Daha bunu bilmeyen adam bana ne diyor ya. "Cahillik, güçtür" diye boşuna dememiş George Orwell.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #122 okaykaya dedi: @24099 Bu video herşeyi açıklıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz.
okaykaya dedi: @24099 Bu video herşeyi açıklıyor... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz.
F folklör Zeptopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #123 Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler.
Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 30 Mayıs 2021 #124 Jiw dedi: Evrim zaten kanun. Genişletmek için tıkla... Kanundan kastım; Yerçekimi kanunu gibi. Yani aksi iddia edilemez bir olgu.
Jiw dedi: Evrim zaten kanun. Genişletmek için tıkla... Kanundan kastım; Yerçekimi kanunu gibi. Yani aksi iddia edilemez bir olgu.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #125 folklör dedi: Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler. Genişletmek için tıkla... Tek tanrı olduğu için olabilir mi?
folklör dedi: Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler. Genişletmek için tıkla... Tek tanrı olduğu için olabilir mi?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 30 Mayıs 2021 #126 Semihfuat32 dedi: Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece kaynak verdim. Ben bilim insanı yada İlahiyatçı değilim.
Semihfuat32 dedi: Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece kaynak verdim. Ben bilim insanı yada İlahiyatçı değilim.
Jakes Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 429 30 Mayıs 2021 #127 Semihfuat32 dedi: Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kardeş siyaset mi ki bu adam kendi düşüncesini katsın? Bu videoları izlemiş, orada anlatılanları yazmak yerine videoları atmış.
Semihfuat32 dedi: Video atmak yerine neden kendiniz açıklamıyorsunuz? Siz şu an kendi düşüncenizi değil popülist söylemleri söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kardeş siyaset mi ki bu adam kendi düşüncesini katsın? Bu videoları izlemiş, orada anlatılanları yazmak yerine videoları atmış.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #128 okaykaya dedi: Sadece kaynak verdim. Ben bilim insanı yada İlahiyatçı değilim. Genişletmek için tıkla... Ama yine de savunduğunuz düşünceyi bilmeniz lazım. Siz şu an sadece popülist söylemlere güveniyorsunuz.
okaykaya dedi: Sadece kaynak verdim. Ben bilim insanı yada İlahiyatçı değilim. Genişletmek için tıkla... Ama yine de savunduğunuz düşünceyi bilmeniz lazım. Siz şu an sadece popülist söylemlere güveniyorsunuz.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 30 Mayıs 2021 #129 folklör dedi: Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler. Genişletmek için tıkla... Kuranı Kerim'in hiç bir ayetinde Hz. Adem'in ilk insan olduğu yazmıyor.
folklör dedi: Hristiyanlıkta ve müslümanlık'ta Hz. Adem'den geldiğimiz iddia edilmektedir. Bu bana göre doğrudur. Elin papazı bile Hz. Adem'den geldiğimizi söyler. Genişletmek için tıkla... Kuranı Kerim'in hiç bir ayetinde Hz. Adem'in ilk insan olduğu yazmıyor.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mayıs 2021 #130 Kur'an-ı Kerim bile evrimin gerçek olduğunu doğruluyor. Topraktan evirildik gibi bir yazı vardı.