İşlemci 100 derece

Areman

Femtopat
Termal macun falan sürdüm koydum sonra kaldırdım fan tam oturuyor mu diye oturmuştu da sonra montajını yaptım. Stok fan değişirdim ve kule tipi fan taktım lakin değerler abartı. Kullanım normal lakin işlemci 100 dereceyi buluyor.

Tarayıcı falan takılınca sadece 30-40 derece de seyir ediyor ısı.

Dosya Ekleri

• 100 drc.jpg
    100 drc.jpg
    238,1 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun falan sürdüm koydum sonra kaldırdım fan tam oturuyor mu diye oturmuştu da sonra montajını yaptım. Stok fan değişirdim ve kule tipi fan taktım lakin değerler abartı. Kullanım normal lakin işlemci 100 dereceyi buluyor.

Tarayıcı falan takılınca sadece 30-40 derece de seyir ediyor ısı.

Hocam aşırı yuksek bir sicaklik sogutucunun vidalarini iy i sıktınızmı acaba.

Termal macun surmese bile bu kadar isinmaz hocam yuk altinda isinir anca bu kadar yuk altinda bir de kule tipi sogutucu ile.

Termal macun olmasa isterse sıvı soğutucu olsun ne yazar?
Ben sırf termal macunu sürmedim diye 107 dereceyi gördü işlemci sonrasındada kapattı kendini.

Termal macunu yanlış surmelik bir durum degil sogutucu ile alakali bence.
Olabilir işlemci zaten güçlü ama bu kadar ısınması çok zor bir ihtimal soğutucu ya oturmamıştır yada vidaları sıkılmamıştır.

@bdxmrz @yigit.ked

kutu içinden çıkan termal macunu sürdüm güzelce yaydım sonra soğutucuyu oturttum oldu mu diye çıkarttım baktım macun güzelce taşmadan yayılmıştı. aynı şekilde vidaları zorlamadan sıktım " esneme var mı , oturmayan yer var mı ? " diyerek hafifçe sağ sol salladım sıkı şekilde duruyordu . Soğutucu Jelatinini de söktüm .​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı