İşlemci boşta 60 derece görüyor

İşlemci kullanımı hiç normal değil benimki boşta 40-45 arası oluyor bazen 38'e kadar bile düştüğü oluyor termal macun değişimi yapabilirsin
tamamdır 4-5 gündür 60 derecede çalışıyor normalde benimkide 40 derecelerde çalışıyordu

3 aylıksa henüz değiştirmenize gerek yok, 1 yılını doldurduğu zaman termal macun değişimi yapmanız önerilir. Sıcaklıkların biraz olsun düşmesi adına laptop yükseltici / soğutucu alabilirsiniz;

Tamam teşekkür ederim iyi günler

Merhaba, Intel Core i7 işlemcim var işlemcim boşta 60 derece görüyor ne yapmalıyım ayrıca ekran kartımda 55 dereceleri görüyor NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.
İşlemci kullanımı nasıl o kadar düşük olabiliyor? Üstelik ısısı da fazla. Yük altındayken MSI Afterburner değerlerini atabilir misiniz?

3 aylıksa henüz değiştirmenize gerek yok, 1 yılını doldurduğu zaman termal macun değişimi yapmanız önerilir. Sıcaklıkların biraz olsun düşmesi adına laptop yükseltici / soğutucu alabilirsiniz;
Adama daha yük altındaki değerlerini sormadan sonuç çıkarmışsınız belkide ortada anormal bir şey var 😀

Termal macun için değişime gerek yok dedim, 3 aylık bir ürün için termal macun hakkında nasıl bir sonuç çıkarmamı bekliyorsunuz?
Termal macun ile ilgili bir şey demedim. Adamın işlemcisi %3 kullanım ile 60 dereceyi görüyor.

Ortada anormal bir şey olabilir. Yük altındaki değerleri incelemek gerekiyor.

Termal macun ile ilgili bir şey demedim. Adamın işlemcisi %3 kullanım ile 60 dereceyi görüyor.

Ortada anormal bir şey olabilir. Yük altındaki değerleri incelemek gerekiyor.
nasıl bakabilirim değerlere

Uhh, hayır ironi değil hocam. 40-50 dereceyi bırak 65'i görmüyor.
Sizin laptop sıkıntılı olacak diye başkasında sıkıntı aramayacağız değil. O kadar yüksek derecelere çıkıyorsa gidin Thermal grizzly kryonaut extreme alın sürün.

nasıl bakabilirim değerlere
MSI Afterburner uygulamasını indirip bana fotoğraf atabilir misiniz? Yardımcı olacağım.

Sizin laptop sıkıntılı olacak diye başkasında sıkıntı aramayacağız değil. O kadar yüksek derecelere çıkıyorsa gidin Thermal grizzly kryonaut extreme alın sürün.

MSI Afterburner uygulamasını indirip bana fotoğraf atabilir misiniz? Yardımcı olacağım.
Ekran görüntüsü 2023-09-07 123627.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı