Performans ile ilgili bir konu açın. Performansınızın hızlı başlat özelliği ile bir alakası olduğunu hiç sanmıyorum.
Aslında sorun hocam. Bu ayar çoğu işlemcide zamanla yük oluşturuyor. Ayrıca işlemci ve SSD yeterince iyiyse kayda değer bir fark olmaz o ayarla.Bu bir sorun değil.Hızlı başlıyor bilgisayarınız işte.
Kendi sistemimde böyle bir şey yaşamadığım için bana problem olarak gelmiyor olabilir. Performans ile ilgili konu açılırsa orada yardımcı olabiliriz.Aslında sorun hocam. Bu ayar çoğu işlemcide zamanla yük oluşturuyor. Ayrıca işlemci ve SSD yeterince iyiyse kayda değer bir fark olmaz o ayarla.
Doğrudur hocam. Sizin işlemciniz ile 2009 yapımı işlemci arasında elbet fark olacaktır. Arkadaşın sıkıntısı büyük ihtimal bu ayar yüzünden fakat dediğiniz gibi eğer sorunu devam ediyorsa başlık açabilir.Kendi sistemimde böyle bir şey yaşamadığım için bana problem olarak gelmiyor olabilir. Performans ile ilgili konu açılırsa orada yardımcı olabiliriz.
Valla bizde yardımcı olmaya üşendik şu an, inşallah yardımcı olurlar.CPU-Z indirmeye üşeniyorum.
Vallahi bizde yardımcı olmaya üşendik şu an, inşallah yardımcı olurlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım ki? Sana yardımcı olmaya çalışıyor burada 10 kişi sen üşeniyorum diyorsun hala bilgisayarım yavaş diye yineliyorsun. Sen çözme taraftarı olsan hallederdik çoktan.
Eee bak.![]()
Eee bak.![]()
Vallahi bizde yardımcı olmaya üşendik şu an, inşallah yardımcı olurlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım ki? Sana yardımcı olmaya çalışıyor burada 10 kişi sen üşeniyorum diyorsun hala bilgisayarım yavaş diye yineliyorsun. Sen çözme taraftarı olsan hallederdik çoktan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.