İşlemci değişimi sonrası sistem anakart logosunda kalıyor

krox_pm

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Intel Pentium G2020 işlemciden i7 2600 işlemciye geçtim. PC'yi başlatırken anakart logosunda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi ters oturtmuş olabilirsiniz, termal macunu az sürmüş olabilirsiniz, fanlar yetmiyor olabilir, BIOS sürümünüz işlemciyi desteklemiyor olabilir. Hepsini tek tek kontrol edin.

İşlemciyi ters oturtmuş olabilirsiniz, termal macunu az sürmüş olabilirsiniz, fanlar yetmiyor olabilir, BIOS sürümünüz işlemciyi desteklemiyor olabilir. Hepsini tek tek kontrol edin.

Hocam termal macun az olsa bile açıldığı anda hata vereceğini düşünmüyorum ama olmayacak bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam termal macun az olsa bile açıldığı anda hata vereceğini düşünmüyorum ama olmayacak bir şey değil.
Hocam yeni işlemciler daha hızlı ısınıyor. Fan yetmiyorsa veya termal macun az ise normal.

Başlıktıda gördüğünüz gibi arkadaşlar Intel Pentium G2020 işlemciden i7 2600 işlemciye geçtim. PC'yi başlatırken anakart logosunda kalıyor.
Öcelikle Biosa girip SATA config ayarlarına bak . IDE mi AHCI mi onu ezberle. Sonra Bios ayarlarını defaulta çek ,reset atmadan önce SATA ayarını eskisi gibi yap kaydet ve reset at.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı