İşlemci için 95 derece normal mi?

1and0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 2600 işlemcimin havaların ısınmasıyla baraber 1 yılı geçen termal macunumu yenilemek istedim. Yeniledikten sonra MSI Afterburner uygulamasını yükleyerek işlemci sıcaklığıma bakmak istedim ama daha 20 dk Valorant oynamam rağmen işlemci sıcaklığımın 95 derece olduğunu gördüm. Abim daha iyi anladığı için ona sorduğumda havalar sıcak ondandır dedi baştan savma ama bence normal değil size sormak istedim. Termal macunun resmini de alta koyuyorum. Şimididen teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-04 at 18.58.23.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-04 at 18.58.23.jpeg
    178,6 KB · Görüntüleme: 73
  • WhatsApp Image 2024-06-04 at 18.58.29.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-04 at 18.58.29.jpeg
    168,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek normal gibi gelmedi hocam. Soğutucunuz stok soğutucu mu? Ve soğutucunuzun jelatini sökülmüş mü?

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 2600 işlemcimin havaların ısınmasıyla baraber 1 yılı geçen termal macunumu yenilemek istedim. Yeniledikten sonra MSI Afterburner uygulamasını yükleyerek işlemci sıcaklığıma bakmak istedim ama daha 20 dk Valorant oynamam rağmen işlemci sıcaklığımın 95 derece olduğunu gördüm. Abim daha iyi anladığı için ona sorduğumda havalar sıcak ondandır dedi baştan savma ama bence normal değil size sormak istedim. Termal macunun resmini de alta koyuyorum. Şimididen teşekkür ederim cevaplarınız için.
Abin üvey mi 😂? Normal değil bu sıcaklık.

Normal değil. Çok.

Oyuna girmeden 95 derece fazla. İşlemci soğutucu iyi temas etmiyor olabilir. Ya da mesh olmayan bir kasa kullanıyorsanız ondan olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı