Enlprck
Kilopat
Pahalıymış vallahi, ama dediğiniz gibi kombiye dahi bağlandıysa sizin oralarda sıkıntı büyük demek. Hiç mi bir yetkilinin haberi yok düzeltmeye uğraşmıyorlar, bütün elektrikli cihazlar için tehlikeli yani 90larda mı yaşıyoruz ayıp. Karar sizin 2. ellere yönelin diyeceğim ama sağlam stabil çalışanını bulmak da zordur. (Aküleri bitince bozuldu sanılıp satılan çokmuş, uygun fiyata bulunabilir ama)
Ülkede doğru düzenli ve sistematik yürüyen ne var dı ki elektrik olayları da düzenli olarak çözülsün. 2 gündür makaleler okuyorum ne yapabilirim diye.
Normalde Line-interactive UPS sipariş verdim ama vazgeçtim. Sebebi ise 1.cisi AVR sistemi gerçekten voltaj regülatör gibi işlev görürmü ondan emin değildim. Kullanma klavuzlarına baktım normalde karşılar ve problemi çözer gibi duruyordu ama hem risk almak istemedim hemde Akü yenileme, akü bulma olayları sorunlu ( en azından ben öyle hissettim ) olduğu için yanaşmadım. Zaten elektrik neredeyse hiç kesilmiyor. Problem stabil olmaması.
Şimdi Voltaj Regülatör istettim detayları paylaşırım artık ilerde, başkasına da net bilgi olmuş olur artık.