İşlemci kullanımını sınırlamak sorun çıkartır mı?

Peki, %99'a sınırlasam sesimin kesintisi düzelir mi? Discord aniden iletemiyor bazen. R3 2200G+GTX 1650 var.
Ben %85 ile sınırladım. Frekans 1.6 GHz ama FPS sıkıntım olmadığı için sıkıntı yaratmıyor. Discord açık olmayınca %100 olarak serbest bırakıyorum. Sorununuzu çözer. Onun yerine, görev yöneticisi üzerinden discord önceliğini "yüksek" oyun önceliğini "düşük" yapabilirsiniz.

Ben %85 ile sınırladım. Frekans 1.6 GHz ama FPS sıkıntım olmadığı için sıkıntı yaratmıyor. Discord açık olmayınca %100 olarak serbest bırakıyorum. Sorununuzu çözer. Onun yerine, görev yöneticisi üzerinden discord önceliğini "yüksek" oyun önceliğini "düşük" yapabilirsiniz.
Onu denedim aslında ama şöyle bir sıkıntı var. İşlemci kullanımı %70'lerde geziyor ancak anlık olarak %100'e fırlayınca sesim gidiyor. Öncelik çok bir fark yaratmadı.

Çare olacağını zannetmiyorum. Sisteminiz nedir? Bu şekilde yetmiyor ise kısıtlı olarak da yeteceteğini düşünmüyorum.

Çare olacağını zannetmiyorum. Sisteminiz nedir? Bu şekilde yetmiyor ise kısıtlı olarak da yeteceteğini düşünmüyorum.
R3 2200G, GTX 1650, 2x4GB RAM(RAM kullanımı yetiyor, sanal bellek vb. uçmuyor), SSD.
Kısarsan işlemciyi tüm sisteme kısmış olacaksın. İşlemci %98 gözükecek ama yine sesin gitmeyecek.
Öncelik ayarı faydalı olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı