İşlemci mi anakart mı arızalı?

YBK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Param Güvende ile ikinci el bir sistem aldım. Başlat tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Sorun ne olabilir?
1-Ekran kartı çalışıyor denedim. (kendi bilgisayarımda)
2-RAM'ler çalışıyor denedim.
3-Uzay sistem yaptım kendi güç kaynağım ile denedim yine çalışmadı.

Geriye bir tek işlemci veya anakart kalıyor. Sorun ne olabilir? (PSU kablosu olmadan geldi kendi kablomla denedim, iki adet kablo taktım olmadı)

Merhaba, Param Güvende ile ikinci el bir sistem aldım. Başlat tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Sorun ne olabilir?
1-ekran kartı çalışıyor denedim. (kendi bilgisayarımda)
2-RAM'ler çalışıyor denedim.
3-uzay sistem yaptım kendi güç kaynağım ile denedim yine çalışmadı.

Geriye bir tek işlemci veya anakart kalıyor. Sorun ne olabilir?

Hocam kesin bir şey söylenemez maalesef sistemi satıcıya iade etme şansınız varsa iade edin uğraşmayın bozuk sistemle.

Hocam kesin bir şey söylenemez maalesef sistemi satıcıya iade etme şansınız varsa iade edin uğraşmayın bozuk sistemle.
İade talebi oluşturdum. Satıcı çalışıyordu diyor ama bilmiyorum. Kim bozuk sistem yollar ki param güvende ile. Eninde sonunda iade olacağını bile bile.
Yolda taşıma esnasında anakart veya işlemci bozulur mu? Veya kendi psu kablomu taktım çalıştırdım, sisteme zarar vermiş olabilir mi? Ki FSP 650V PSU kablosu taktım, bu sistemdeki PSU Frisby 400V. Hani dandik bir şey de takmadım.

İade talebi oluşturdum. Satıcı çalışıyordu diyor ama bilmiyorum. Kim bozuk sistem yollar ki Param Güvende ile. Eninde sonunda iade olacağını bile bile.
Yolda taşıma esnasında anakart veya işlemci bozulur mu? Veya kendi PSU kablomu taktım çalıştırdım, sisteme zarar vermiş olabilir mi? Ki FSP 650v PSU kablosu taktım, bu sistemdeki PSU Frisby 400v. Hani dandik bir şey de takmadım.

Hocam taşıma esnasındada zarar gelmiş olabilir düzgün paketlenmediyse direkt iade edin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı