İşlemci pinine termal macun bulaştı

Takip ettim ama göremedim hocam tam olarak nasıl bulaştı oraya macun? Önce işlemciyi anakarta yerleştirip sonra sürmediniz mi ? Birde bu şekilde çalıştırmayı denediniz mi ?

Takip ettim ama göremedim hocam tam olarak nasıl bulaştı oraya macun? Önce işlemciyi anakarta yerleştirip sonra sürmediniz mi ? Birde bu şekilde çalıştırmayı denediniz mi ?
Hocam işlemciyi çıkarttığım sırada işlemcinin üstünde olan termal macuna elim değdi ve altından tutunca pinlere gitti.

Normal limon kolonyası falan da kullanmayın. İçinde katkılar olduğundan dolayı onlar tamamen uçucu değil. Bir fotoğraf paylaşabilir misiniz? Durumu bir görelim.
1.nci sayfada mesajımda paylaştım hocam.
Zaten anlamışsınızdır ama yine de söylemekte fayda var pinlere değmemek lazım, daha büyük sorunlar oluşabilir.
Temizlemeyeyim mi yani?
Pinleri engelliyor gibi duruyor sanki.

Temizlemeliysem, söylediklerinizden sadece limon kolonyası ve diş macunu mevcut evimde. Hangisini kullanmalıyım?

1.nci sayfada mesajımda paylaştım hocam.

Temizlemeyeyim mi yani?
Pinleri engelliyor gibi duruyor sanki.

Temizlemeliysem, söylediklerinizden sadece limon kolonyası ve diş macunu mevcut evimde. Hangisini kullanmalıyım?

Macunu falan boşver.

Pamuğa az birsey kolonya dök. Ulaşabildiği yerleri sil. Kuvvet uygulama. Hafifçe sil.

Fırça felan bunlar pinleri kırar. Yada çok hafifçe olmak şartıyla olabilir.

YouTube'dan Araştırsın daha iyi olmaz mıydı?

Hocam herhangi bir sıvı kullanmanı gerektirecek kadar çok bulaşmamış. Fırçayla yavaş yavaş temizlemeniz yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı