Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Arkadaşlar FX 4100 işlemciyi stok fan ile 3.9 GHZ otomatik overclock ile Sapphire HD 6850 ekran kartını 1000 mhz çekirdek 1100 mhz bellek hızında çalıştırıyorum ve fan hızını sadece oyunlarda +70'e getiriyorum. Ve sıcaklıktan veya başka hiçbir şeyden dolayı sıkıntı yaşamadım.
Hi-Level çift modül toplamda 4 GB 1333 mhz soğutuculu ram kullanıyorum ve FX işlemcilerde 1866 mhz öneriliyor. Ben diyorum ki. Ben bu bellekleri de 1600 veya olabiliyorsa 1866 mhz overclock edeyim.
Kasamın havalandırması oldukça iyi ancak bir problem yaşamaktan korkuyorum.
Bu arada işlemcimi 75 TL'ye soğutucu aldıktan sonra 3,9'dan 4,5'e çıkartmak istiyorum. Ömrü ne kadar kısalır ? Oyunlarda 3.9 ile 50 dereceyi kesinlikle geçmez ancak 4.5 olunca durum değişir mi ?
Bu arada alacağım işlemci soğutucusu bu : Önerilen kriterlere uygun. Sizce bir kusuru var mı ?
Bellklere yaptığım OC işleminin bana getirisi ve götürüsü ne olacak ?
Hi-Level çift modül toplamda 4 GB 1333 mhz soğutuculu ram kullanıyorum ve FX işlemcilerde 1866 mhz öneriliyor. Ben diyorum ki. Ben bu bellekleri de 1600 veya olabiliyorsa 1866 mhz overclock edeyim.
Kasamın havalandırması oldukça iyi ancak bir problem yaşamaktan korkuyorum.
Bu arada işlemcimi 75 TL'ye soğutucu aldıktan sonra 3,9'dan 4,5'e çıkartmak istiyorum. Ömrü ne kadar kısalır ? Oyunlarda 3.9 ile 50 dereceyi kesinlikle geçmez ancak 4.5 olunca durum değişir mi ?

Bu arada alacağım işlemci soğutucusu bu : Önerilen kriterlere uygun. Sizce bir kusuru var mı ?
Bellklere yaptığım OC işleminin bana getirisi ve götürüsü ne olacak ?