İşlemci, RAM ve anakart önerisi

Kadirl

Femtopat
Daha fazla  
Ben anakart islemci ve RAM değiştirmek istiyorum. Anakart olarak DDR5 ve AM5 soketi kullanmak istiyorum ona göre de işlemci ve RAM değişikliği yapmak istiyorum ama hangi anakart RAM ve işlemci almam gerektiğini bilmiyorum.

Şu anki sistemim Şu şekilde;

Anakart: Gigabyte H610M k
İşlemci: Intel Core i3 12100F
Ekran kartı: Gigabyte 4060
RAM: Goodram (2x8)GB DDR4 3200

Bütçem 25.000 gerekirse 5-6 bin daha çıkabilirim.

Sistemi komple satıp yerine 40 bin TL civarına sistem almak daha mantıklı duruyor.
Gene aynı şey olacak hocam eski olan şeyler ram işlemci anakart sadece değişsek satsa aynı şey.

Ben anakart islemci ve RAM değiştirmek istiyorum. Anakart olarak DDR5 ve AM5 soketi kullanmak istiyorum ona göre de işlemci ve RAM değişikliği yapmak istiyorum ama hangi anakart RAM ve işlemci almam gerektiğini bilmiyorum.

Şu anki sistemim Şu şekilde;

Anakart: Gigabyte H610M k
İşlemci: Intel Core i3 12100F
Ekran kartı: Gigabyte 4060
RAM: Goodram (2x8)GB DDR4 3200

Bütçem 25.000 gerekirse 5-6 bin daha çıkabilirim.
Şöle 15 bin falan denk geliyor eğer kötü birşeyiniz varsa onlardada geliştirmeye gidebiliriz. Ya da ramlerden 2x alabilir 17 bin olur fakat geriye kalan şeyler kasa olur.

Gene aynı şey olacak hocam eski olan şeyler ram işlemci anakart sadece değişsek satsa aynı şey.

Şöle 15 bin falan denk geliyor eğer kötü birşeyiniz varsa onlardada geliştirmeye gidebiliriz. Ya da ramlerden 2x alabilir 17 bin olur fakat geriye kalan şeyler kasa olur.
Teşekkürler ama anakart ve işlemci konusunda biraz daha çıkmayı düşünüyorum daha kaliteli ileriye dönük bir model olursa çok güzel olur

Ekran kartın şu an kalmalı bence, DDR5 bir anakarta geçip işlemcini AMD yapmanı öneririm.
Bende sizin bahsettiğiniz şekilde yapacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı