İşlemci soğutucusunun PIN'i kırıldı

Bence diğer parçalara zarar vermiş mi bi kontrol et. Onun kırılması için sağlam bi sarstıntı veya darbe yemiş olması lazım.
Bunun da gerçekten gram ihtimali yok. Hani ℅1 bile ihtimal yok. Dün gece oyun oynuyordum zaten hiç sıkıntı yoktu. Nasıl oldu anlamadım.

Bunun da gerçekten gram ihtimali yok. Hani ℅1 bile ihtimal yok. Dün gece oyun oynuyordum zaten hiç sıkıntı yoktu. Nasıl oldu anlamadım.
Anladığım kadarıyla zaten buna rağmen çalışmış gibi duruyor.

Bence diğer parçalara zarar vermiş mi bir kontrol et. Onun kırılması için sağlam bir sarstıntı veya darbe yemiş olması lazım.

Bilgisayarı böyle çalıştırsam herhangi bir zarar gelir mi? Hem denemek istiyorum hem sıkıntı yoksa kullanmak. Yakın çevrede hiçbir yerde yok galiba internetten sipariş edilmesi gerekiyormuş. Ne yapsam bilemedim.

Son düzenleme:

Anladığım kadarıyla zaten buna rağmen çalışmış gibi duruyor.

Bilgisayarı böyle çalıştırsam herhangi bir zarar gelir mi? Hem denemek istiyorum hem sıkıntı yoksa kullanmak. Yakın çevrede hiçbir yerde yok galiba internetten sipariş edilmesi gerekiyormuş. Ne yapsam bilemedim.

Sakın soğutucu olmadan deneme. Çalışıp çalışmadığını denemek için, en azından soğutucunun metal yüzeyini macun sürüp işlemci üstüne koy.

Sakın soğutucu olmadan deneme. Çalışıp çalışmadığını denemek için, en azından soğutucunun metal yüzeyini macun sürüp işlemci üstüne koy.
Az önce bilgisayarcıdan geldim. Orijinal braket aldım. Soğutucu olarak sıfır Rampage Frosty-Y soğutucu aldım. Thermal Grizzly macun yenil ettirdim. Eve geldim bi 5-10 dakika bilgisayar açık kaldı birkaç oyun dosyası sildim ardından IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran aldım. Tekrar başlatınca System Service Expection mavi ekranı aldım. Şu an ise bilgisayarı çalıştırdığımda otomatik kapanıyor. Neyden kaynaklı olabilir? Soğutucuyu orada test etmiştik başka bir şey kaynaklı mı?

Az önce bilgisayarcıdan geldim. Orijinal braket aldım. Soğutucu olarak sıfır Rampage Frosty-Y soğutucu aldım. Thermal Grizzly macun yenil ettirdim. Eve geldim bi 5-10 dakika bilgisayar açık kaldı birkaç oyun dosyası sildim ardından IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran aldım. Tekrar başlatınca System Service Expection mavi ekranı aldım. Şu an ise bilgisayarı çalıştırdığımda otomatik kapanıyor. Neyden kaynaklı olabilir? Soğutucuyu orada test etmiştik başka bir şey kaynaklı mı?
Bu hata, cihaz sürücüsü, cihazınızın belleği veya bilgisayarınıza yüklü virüsten koruma yazılımı ile ilgili bir sorun olduğu anlamına gelir. Aşağıdakileri deneyebilirsiniz:

• En son Windows güncelleştirmelerini denetleyerek sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Başlangıç düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle’yi seçin. Ardından cihazınızı yeniden başlatın. Başlangıç > Güç > Yeniden Başlat'ı seçin.
  • Cihazınızda en son güncelleştirmelerin yer aldığından emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı