İşlemci sürekli %100 kullanılıyor

Yer
Muğla-Ortaca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yukarıda belirtiğim gibi işlemcim sürekli %100 gözüküyor. Bunun üzerine bilgisayarı sıfırladım ama hala %100 gözüküyor bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Bir de hangi program açıksa o üste geçip çok kullanıyor yazıyor.

O bugdan oluyor ben de de bazen öyle oluyor ama hesapladığın zaman %100 ü kullanılmıyor Bütün programları hesapla.

Eğer sorun çözülmezse mecbur Edge falan bitir.

100'ü buluyor hocam hepsini toplayınca

Bende de 100 gösteriyor arada bir ama hepsi %2 falan kullanıyor

Hocam bir dakika Microsoft Edge (9) yazıyor arkada 9 tane çalışıyor o tarayıcıdan onları kapatsana bir .

Bende de 100 gösteriyor arada bir ama hepsi %2 falan kullanıyor .

Hocam bir dakika Microsoft Edge (9) yazıyor arkada 9 tane çalışıyor o tarayıcıdan onları kapatsana bir .

Güzel insanlar Ryzen 5 1500X ve 16 GB RAM var Edge kasmaz herhalde hem zaten yazıda da söyledim ne açıksa o kullanıyor gözüküyor.

Güzel insanlar Ryzen 5 1500X ve 16 GB RAM var Edge kasmaz herhalde hem zaten yazıda da söyledim ne açıksa o kullanıyor gözüküyor.

Hocam senin şikayetin %100 kullanılması değil mi Edgenin tek başına kullandığı orana bir baksana 9 tane açık ondan.

Sitelerin bellek sızıntılarından dolayı tarayıcı döngüye giriyor. Büyük ihtimalle aynı sorunu yaşnıyorsunuz. Chromium yakın zamanda sitelerin bellek sızıntısını tespit etmesi için bazı güncellemeler yayınladı.
Bu tarz sorunlar yaşanınca tarayıcı kapatıp tekrar açmaktan başka şansınız yok. Ayrıca artık destek almayan eksi Edge yerine, yeni Edge geçmenizi öneririm.
Onun dışında sistemi yeni kurunca güncellemeleri, ince ayarları ve en son çöp dosya temizliğini yapın.
Temel sistem bakım yönergesindeki birinci ve ikinci adımları yapmanız yeterlidir. Ama bu adımları tüm sürücü ve uygulamaların kurumları bitince yapın. Sistem ağırlaşırsa ikinci adımdaki dosyaları silin. Ama sürekli silmeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…