Merhaba Recep bey anakartım b450 tuf gaming plus kasa cooler master masterbox lite 5 600w kasanın power sw sini anakartta f panelde gösterdiği yere takıyorum hiç bir tepki vermiyorİşlemci takılı olmadan da anakartın çalışması lazım. Lakin işlemci olmadığından dolayı hata mesajı verecektir. Güç tuşunun ankartta ilgili yere bağlı olduğundan emin olun.
Aynen öyle. Her ne kadar beyin işlemci gibi gözükse de ana kartın ona bağlı tüm cihazları yönetmesi için gereken işlem gücü BIOS çipi ve yonga setinde bulunmaktadır. İşlemci de sadece bağlı bir komponenttir.İşlemci takılı olmadan da anakartın çalışması lazım. Lakin işlemci olmadığından dolayı hata mesajı verecektir. Güç tuşunun ankartta ilgili yere bağlı olduğundan emin olun.
Bende hiç tepki vermiyor fanlar falanAnakart çalışır. Kısa bir süre sonra hata mesajı gibi sesle kapanıyor. Denemiştim çünküFakat öyle fan kontrolü, BIOS falan girmez yani. Önlem olarak kapatıyor kendini hemen.
Fanlar dönmeyebilir. Anakart üstündeki ışıklar gelip gider.Bende hiç tepki vermiyor fanlar falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.