İşlemcide AMD mi İNTEL mi ?

Yani ram olarak birisi max 16 gb diğeri 32 yani 4 slot var başka bir artısı var mı?

Birde Mate olan O.C. 3000 mhz diyor aldığım ram 1600 mhz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı eksi yönleri çok yok nerdeyse tıpa tıp aynı ürünler. Sizin seçiminiz O.C. potansiyeli bulunmayan bir işlemci ise H81-Plus almalısınız. Parayı anakarta şimdilik yatırmayın ileriki zamanlarda O.C. potansiyeli bir işlemci alarak anakartıda o zaman daha iyisine tercih edebilirsiniz.

Kalite arıyorsan İntel. Eğer avantaj arıyorsan AMD. İki markada kaliteli markalardır. Hele AMD son zamanlarda baya geliştirdi kendini( ısınma sorunu olsun, ses sorunu olsun) eğe O.C yapmayacaksan AMD'nin stok fanından herhangi bir sıkıntı yaşamasın.

Şuanızı bütçem i3 4150 alabiliyorum daha sonra artırabilirim Amd'yi de inteli de fakat intelin bazı i7 modelleri çok pahalı onları alamayabilirim. Tabi 3 4 yıl içinde ne olur bilmem amd 6300 voltaj artırmadan 4.1 e çıkıyormuş bu yüzden bazı i5 modellerini geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel İ5 4690 almayı düşünüyorum. Bunun için z97 Mate alacağım. Daha fazlasını alamam gerek yok zaten. Amd sistemi istiyordum fakat bütçem biraz daha arttı o yüzden ram'i 4 gb alıp, söylediğim işlemciyi alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı