İşlemcimi değiştirdim fakat ekran gelmiyor

MERT BAL41

Hectopat
Öncelikle selamın aleyküm. Bugün kendime yeni işlemci aldım Core2 Duo E4500'den 8400'e yükselttim fakat yeni işlemciyi takınca ekran gelmiyor. Eski işlemciyi takınca ekran geliyor. İşlemcim sağlam bu arada. Neyse birkaç forum araştırdım coğu kisi BIOS'u güncelle demiş. Bana lütfen acil yardımcı olur musunuz lütfen?

Öncelikle selamın aleyküm. Bugün kendime yeni işlemci aldım Core2 Duo E4500'den 8400'e yükselttim fakat yeni işlemciyi takınca ekran gelmiyor. Eski işlemciyi takınca ekran geliyor. İşlemcim sağlam bu arada. Neyse birkaç forum araştırdım coğu kisi BIOS'u güncelle demiş. Bana lütfen acil yardımcı olur musunuz lütfen?
Anakart modeli nedir? BIOS güncellemeniz gerekir.

Anakart modeli nedir? BIOS güncellemeniz gerekir.
Gigabyte GA-945GM-S2
Biosu güncellemeye çalışoyorum ama olmuyor
Bios güncelleyin.
Olmuyor q flash ile yapmaya çalışıyorum ama flash gözüiyor fat32 olarak format attım ama yine olmuyor
Bios güncelleyin.
Floppy A var bide Floppy B var B de hicbir şey gözükmüyor A da ise disk acces error diyor lütfen yardım edin

Gigabyte GA-945GM-S2
Biosu güncellemeye çalışoyorum ama olmuyor

Olmuyor q flash ile yapmaya çalışıyorum ama flash gözüiyor fat32 olarak format attım ama yine olmuyor

Floppy A var bide Floppy B var B de hicbir şey gözükmüyor A da ise disk acces error diyor lütfen yardım edin
DOS üzerinden güncellemeyi deneyin.
Burda aşağı kaydırarak gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz:BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat

Yaptım rufus ile bios dosyalarınıda attım boot menü yü açtım usb fdd yi seçtim windows açılma ekranı geldi
Bir işletim sistemi, güncel BIOS'u kurmaya ve yeni işlemcinizi sorunsuz olarak çalıştaracak bir teknik.

Attığım linkte aşağıya kaydırırsanız DOS ile başlayan başlığın altında ki işlemleri uygulamaya başlayın.
Yaptım rufus ile bios dosyalarınıda attım boot menü yü açtım usb fdd yi seçtim windows açılma ekranı geldi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı