İşlemcinin yan taraflarına termal macun yapışmış

İşlemci AM4 ise ona verebileceğin tek hasar pinlerini yamultmaktır. Eğer pinler olması gerektiği gibi duruyorsa hiçbir sorun yoktur.
Maalesef birkaç pinde ufak yamukluklar vardı. Düzelttim onları

Termal macun beyaz olmaz ki. Fotoğraf atabilir misiniz? Toz olabilir.
Telefonla gözükmüyor hocam maalesef, telefonun kamerası kötü.Peki pinleri nasıl temizlememi önerirsiniz?

Peki pinleri nasıl temizlememi önerirsiniz?

80 derece limon kolonyası işini görür. İstediğin kadar sıkabilirsin iyi bir marka ise, sıktıktan sonra uçucu olduğundan sıkıldığı bölgeyi temizleyip uçar. Bende kendi Ryzen 9 AM5 işlemcimi bilinçsizce 70 derece çam kolonyası ile temizlemiştim şu an o işlemci üzerinden atıyorum bu mesajı, bu bakımdan kolan yağı zarar vermez. Tavsiyem bir miktar kolan yağı sıkıp çok yumuşak ve temiz bir fırça var ise o macunu alman yönünde.

80 derece limon kolonyası işini görür. İstediğin kadar sıkabilirsin iyi bir marka ise, sıktıktan sonra uçucu olduğundan sıkıldığı bölgeyi temizleyip uçar. Bende kendi Ryzen 9 AM5 işlemcimi bilinçsizce çam kolonyası ile temizlemiştim şu an o işlemci üzerinden atıyorum bu mesajı, bu bakımdan kolan yağı zarar vermez. Tavsiyem bir miktar kolan yağı sıkıp çok yumuşak ve temiz bir fırça var ise o macunu alman yönünde.
Tamam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı