İşlemciye bir damla ter damlaması sorun çıkartır mı?

akatoni211

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir konu için rahatsız ediyorum sizleri.
İşlemcinin termal macunu değiştirecektim sıvı soğutmadaki bakır temizliyorken uzandığım esnada burnumdan bir damla su işlemcinin pimine düştü Pamuk'la temizledim biraz kuruttum hafif hafif üfledim henüz işlemciyi anakarta takmadım bir problem oluşur mu acaba? Ve sıvı soğutucuyı çıkardığım esnada termal macun anakarta biraz temas etti fotoğraftaki gibi.
AMD Ryzen 5 5600X.

Dosya Ekleri

• 3BD6C624-4CF9-4634-818F-A14A69BABF8F.jpeg
    3BD6C624-4CF9-4634-818F-A14A69BABF8F.jpeg
    136,1 KB · Görüntüleme: 45
İşlemcinin termal macunu değiştirecektim sıvı soğutmadaki bakır temizliyorken uzandığım esnada burnumdan bir damla su işlemcinin pimine düştü Pamuk'la temizledim biraz kuruttum hafif hafif üfledim henüz işlemciyi anakarta takmadım bir problem oluşur mu acaba? Ve sıvı soğutucuyı çıkardığım esnada termal macun anakarta biraz temas etti fotoğraftaki gibi.
AMD Ryzen 5 5600X.

Hızlıca temizlediysen aşırı sorun olmaz diye düşünüyorum şüpheliysen az bekle.

Ter tuzlu bir yapıya sahip iyi temizlediysen bir problem olmaz. Soketlerin, pinlerin üstüne gelmediyse termal macun sıkıntı yok ama denk geldiyse temizlemen gerekiyor algılamaya sıkıntısı yapabilir.

AMD Ryzen 5 5600X.
güzelce temizlersen ve kurumasını beklersen hiçbir sıkıntı olmaz hocam canını sıkma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı