Bu durumun performans arttırdığını ve işlemciyi daha az ısındırdığını söyledi fakat zararlıysa değiştireceğim.Frekansını sabitlemiş oldun, Turbo Boost yapamayacak artık, kötü bir şey yaptın.
Bu durumun performans arttırdığını ve işlemciyi daha az ısındırdığını söyledi fakat zararlıysa değiştireceğim.
@PossibleTurco
Bu durumun performans arttırdığını ve işlemciyi daha az ısındırdığını söyledi fakat zararlıysa değiştireceğim.
@PossibleTurco
Arkadaş bilgisayarım ısınıyor diye bir ibare eklememiş. Ama eğer ısınıyorsa katılıyorum sana.2 yıl önce MSI GS73VR 17" laptopta ısındığı için %93 yapıyordum. Cihaz ısınıyordu ve soğutucu kullanmama rağmen bir yere kadar soğuyordu. Ama kasa kullanıyor olsaydım fan ekler/değiştirirdim ve sorun çözülürdü. Eğer laptopta iyi ama kasa ise geçici olarak kullanın bence, ekstra fan ekleyin ya da düzgün bir soğutucu takın tavsiyem.
Performansı arttırabilir, Turbo Boost açıkken cihaz ısınıp throttle yaparsa base clock altına düşeceği için performans normalden daha çok düşecektir. Turbo Boost kapatılınca frekans stok frekansa sabitlenir, ısınma bir süreliğine engellenmiş olur.![]()
Hayır bu olay kesinlikle performans arttırmaz. Bir şeyi sınırlarsan o ürün onun üstüne çıkamaz. O bilgileri duymuştum. Ama bir şeyin %99'u nasıl %100'ünden güçlü olabilir.
Arkadaş bilgisayarım ısınıyor diye bir ibare eklememiş. Ama eğer ısınıyorsa katılıyorum sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.