kruger01
Centipat
Böyle bir şey yapmanın hiç bir anlamı yok zaten %100'ün çok üstünde testler yapılıyor. Sadece daha az enerji harcar yaptığın şey ile.Dizüstü bilgisayarda güç seçenekleri bölümünde oyun harici kullanım dışında kullanmak için yeni bir plan oluşturdum ve en yüksek işlemci durumunu %30'a ayarladım.
Uzun vadede işlemcinin ömrünü uzatır mı?
6. nesil mobil intel işlemcimi epeyi yordum ama hala normal kullanımda çok serin çalışıyor. Bazen fanın sesini duymakta zorlanıyorum.Sahip olduğun ürünü tam olarak kullanamadıktan sonra sahip olmanın bir anlamı yok. Sen o işlemciyi hiç kullanmasan bile 3-5 yıl sonra yetersiz gelmeye başlayacak. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. İmkanın varken tepe tepe kullan. Bu sahip olunan her şey için geçerli. Zaten işlemcinin bozulması çok zor bir şey. 15 senelik laptoplar bile hala işlemci tarafında herhangi bir arıza vermeden çalışıyor. Parça ömrü diye diye takıntı haline getirdi insanlar bu işi. Teknoloji büyük oranda şanstır. Bozulacak parça durduğu yerde de bozuluyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.